LL 13/14 38. Hafta | Barcelona 1-1 Atletico Madrid | M.S | ŞAMPİYON Atletico Madrid

Atletico Madrid'e yazık olacak. Tecrübe önemli, Barcelona kolay kolay bırakmaz artık buradan şampiyonluğu.

hayirdir Barcelona da mi yasiyorsun yoksa katalan misin, veya takimdaki olmiyan türkleri mi destekliyorsun?

bende sirf basarili oldugu icin baska da bi baglanti olmadan büyük takimlari tutan fanboylari anlamiyorum.

Barcelona'ya sempati duyduğum için Barcelona'yı destekliyorum. Uzatmanın bir alemi yok. Herkes istediği takıma sempati duyar, istediği takımı destekler. Neden bu kadar sorun ettin anlamadım.

hayirdir Barcelona da mi yasiyorsun yoksa katalan misin, veya takimdaki olmiyan türkleri mi destekliyorsun?

bende sirf basarili oldugu icin baska da bi baglanti olmadan büyük takimlari tutan fanboylari anlamiyorum.

Elbet herkezin kendi secimi ve saygi duyarim

Arda zaten göstereceğini gösterdi şampiyon olmasa da olur , adam istediğini tutar ayıp değil.

İkisini de sevmiyorum. barça bırakmaz bu saatten sonra. İddiada da onlara verdim zaten. :)

Barcelona'ya sempati duyduğum için Barcelona'yı destekliyorum. Uzatmanın bir alemi yok. Herkes istediği takıma sempati duyar, istediği takımı destekler. Neden bu kadar sorun ettin anlamadım.

Atletiko yu tutacaksin ULEN!

ben ne dersem O!

Saka Saka... iyi tut aman.. bana ne :D

Madrid sampiyonlugu bu macda kaybetmicek... Malaga macinda kaybetdi

Ne baski kurdu lan Atletico son anlarda. Bence soku ustunden atti Atletico, ikinci yari maci cevirebilir.

son maça bırakırlarsa olacağı bu.. tek maçla şampiyon olacak barca, kendi evinde bu maçı ayağın da kopsa alman lazım..

Su kotu Barca sampiyon olacak ya, gercekten Atletico ya yazik.. En iyi adami da sakatlandi, sonra da Arda, onu o cirkef Fabregas sakatladi zaten.

ALLAHIMM GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Geri
Üst Alt