LL 13/14 38. Hafta | Barcelona 1-1 Atletico Madrid | M.S | ŞAMPİYON Atletico Madrid

Helal olsun hepinize!! Efsane oldunuz resmen helal olsun verdiğiniz mücadeleye... Hele bir de haftaya realin elinden CL yi alırsanız tam efsane olursunuz. 50 yıl unutulmaz bu olay.

Düşünüyorum da adamlara cidden olsun. Önceki senelerde 2 kere UEFA kupasını aldılar. UEFA Süper kupayı aldılar. Geçen sene en büyük rakiplerinin evinde kral kupasını kaldırdılar. Bu sene yine en büyük rakiplerinin evinde şampiyonluk kupası kaldırıyorlar. Bu rakipleri dediğimiz takımlarda Real Madrid ve Barcelona!! Dünyanın en büyük iki futbol kulübü! En büyüğü real kabul ediyorum barça fanı olarak :D

Vallahi söyleyecek söz yok helal olsun adamlara!! Helal olsun Arda'ya!! Hele hele o Simeone'ye ayrı bir helal olsun diyorum. Böyle bir hocamız olacak mı acaba birgün??

Bu sezon dünyanın takım halinde en iyi oynayan takımı, en iyi hocası olan, en iyi kalecisi olan....

Helal olsun hepinize!! Efsane oldunuz resmen helal olsun verdiğiniz mücadeleye... Hele bir de haftaya realin elinden CL yi alırsanız tam efsane olursunuz. 50 yıl unutulmaz bu olay.

Düşünüyorum da adamlara cidden olsun. Önceki senelerde 2 kere UEFA kupasını aldılar. UEFA Süper kupayı aldılar. Geçen sene en büyük rakiplerinin evinde kral kupasını kaldırdılar. Bu sene yine en büyük rakiplerinin evinde şampiyonluk kupası kaldırıyorlar. Bu rakipleri dediğimiz takımlarda Real Madrid ve Barcelona!! Dünyanın en büyük iki futbol kulübü! En büyüğü real kabul ediyorum barça fanı olarak :D

Vallahi söyleyecek söz yok helal olsun adamlara!! Helal olsun Arda'ya!! Hele hele o Simeone'ye ayrı bir helal olsun diyorum. Böyle bir hocamız olacak mı acaba birgün??

Mancini nerene yetmiyor vefasiz

* LG G2 Tapatalk *

Bilmiyorum da bence çok bir önemi yok.Adamlar her türlü istediğini alıyor.

Öyle görünüyor ama Chelsea maçından sonra maç kazanamadılar. Gerçi Real de zorlandı baya. Uzatmalara veya penaltılara gitme ihtimalini yüksek görüyorum o maçın. Bakalım merakla bekliyoruz.

Messi koyar geçer.(diye ümit ediyoruz)

Barca bu saatten sonra şampiyonlugu vermez.Bu sene çok kötü oynamalarına rağmen ellerine gelen bu fırsatı tepmezler.Arda şampiyonluk ve cl kupasını alacağız derken ikisinide kaybetti bence.Realde 10 yıllık hasreti var cl için.Ligi bile bıraktılar, adamlarda tek hedef cl kupası.

Barca alir. Atleti cok mallik yapti son maclarda.

Keske Atletico sampiyon olsa.

Malesef 4 tane atar barcelona.

Barcelona yener malesef.

Slm

* LG G2 Tapatalk *

Helal olsun valla hiç şans vermiyodum. Bu sene seri şekilde g.t oldum, chelsea'yi elemeleri ve şimdi de lig şampiyonu olmaları şimdi sırada ŞL finali var onda da real rahat alır demiştim, dolayısıyla ŞL atl'ye hayırlı olsun :D

Aysal ilk geldiğinde atletico krizde deniliyordu onların takımı buraya getircektik reyes forlan ve ujfa ile derken adamlar bizden ardayı alıp hem şampiyon olup hem finale çıktılar avrupada 3 sene çnce bize rakip değillerdi şimdi de değiller :D

Geri
Üst Alt