LL 15/16 H:24 | Barcelona 6-1 Celta Vigo | M.S | 14 Şubat

yav bir tane de Arda atsin

Messi dünyanın gelmiş geçmiş en büyük futbolcusu olmasının yanında bi de böyle egosuz bir adam. Helal olsun sana cesuryürek.

Messi inanılmaz bir oyuncu, Barcelona inanılmaz bir takım... Bunun aksini söyleyen gafiller ile futbol konuşulmaz :)

O nasil penaltiydi ya

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Messi inanılmaz bir oyuncu, Barcelona inanılmaz bir takım... Bunun aksini söyleyen gafiller ile futbol konuşulmaz :)

Ya tabi ki Ronaldo çok büyük ve çok iyi oyuncu,Real Madrid de çok iyi takım.Ama kimin daha iyi olduğu su götürmez bir gerçek,herkes tarafından da biliniyor. :)

6 oldu oha.

ftorun en sevdiği sayıyı buldular. 4-0ın intikamı acı oldu.

Bir dus alayim dedim adamlar 5 yapmis.

Edit: 6

Son gol de Arda topu güzel kapti.

Dünyanın İyi Takımı Barcelona... Dünyanın en iyi oyuncusuda Messidir.. Aksini iddaa eden futbol izlemesın..

Tebrikler Barça !

Bu akşam ki Barcelona karşısında mersin maçındaki Galatasaray olsa neler olurdu tahayyül dahi edemiyorum :red: Allahtan bu sene ve geçen sene bize denk gelmedi bunlar :)

As bayrakları as as.
97ff0bf5806e9e9184866945187b8fb3.jpg

Ya tabi ki Ronaldo çok büyük ve çok iyi oyuncu,Real Madrid de çok iyi takım.Ama kimin daha iyi olduğu su götürmez bir gerçek,herkes tarafından da biliniyor. :)

6 oldu oha.
Ronaldo büyük oyuncu, Real Madrid büyük bir takım hatta Barça sempatizanı olmama rağmen bence dünyanın en büyüğüdür. Yok öyle bizim büyüklüğümüz ne şampiyonluk ne kupa büyüklüğü falan büyüklük dediğin şampiyonluk büyüklüğüdür kupa büyüklüğüdür. Bu konuda zirvede olan takım ise Real Madrid'dir. He ben Real'i sevmem o ayrı konu ama romantizme gerek yok :)

Lakin yeryüzüne ayak basmış en iyi futbol takımını Barcelona kurmuştur ve tüm dünya bazında başarı olarak da Real'in arkasından gelmektedir.

Dünyanin gelmis gecmis en buyuk futbolcusunun bulundugu takimi tebrik ederim.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Ronaldo büyük oyuncu, Real Madrid büyük bir takım hatta Barça sempatizanı olmama rağmen bence dünyanın en büyüğüdür. Yok öyle bizim büyüklüğümüz ne şampiyonluk ne kupa büyüklüğü falan büyüklük dediğin şampiyonluk büyüklüğüdür kupa büyüklüğüdür. Bu konuda zirvede olan takım ise Real Madrid'dir. He ben Real'i sevmem o ayrı konu ama romantizme gerek yok :)

Lakin yeryüzüne ayak basmış en iyi futbol takımını Barcelona kurmuştur ve tüm dünya bazında başarı olarak da Real'in arkasından gelmektedir.

Dünya Futbol Tarihi Barcelona ve sonrası diye 2'ye ayrılır... Barcelona Gelmiş geçmiş en iyi takımdır... Barcelona'nın bu oyuncuları futbolu bıraktıktan sonra bir daha böyle bir takım geleceğini zannetmıyorum..

bu adamlar futbolun zirvesi.. bunun ötesini göremeyiz bence...

Geri
Üst Alt