LL 15/16 H:24 | Barcelona 6-1 Celta Vigo | M.S | 14 Şubat

İlk yarıyı izleyim kapattım Allah belanızı versin be hep bana denk geliyo böyle şeyler. Enson 7-1 lik Almanya-Brezilya maçını ve 5-2 lik İsviçre Fransa maçını kaçırmıştım 0-0 biten İran Nijerya maçını 90 dakika izlemiştim lan ne bahtsız adamım ben yaa. Daha böyle kaçırdığım maçları yazsam roman olur anasını satıyım.

Bir zaman bu barca bir türk takimina denk gelecek ozaman o takima simdiden allah sabir versin, diyecegim o ki tarihi fark olur

Arda biraz hareketli olsa gol atacak. Rakitic'in yaptığını Arda yapmalıydı. Pasif kalıyor.

Caney caney iste meydaney delikanli Alper nerdesin haney nerdesin haney ooooo ohooo

Icimden bir ses bu senenin sampiyonuna Munih , Barca'dan biri denk gelecek gibi...

ibrahim-tatl%C4%B1ses_375514.jpg

17'de 17 yapabiliriz diyen renktaş aklıma geldi şimdi ;)
Devre arasi şike yapilmistir :rugby:

Arda neden yedek bırakıldığını anlar umarım. Yoksa Barcelona macerası uzun sürmez. Sorumluluk almaktan korkuyor.

İlk yarıyı izleyim kapattım Allah belanızı versin be hep bana denk geliyo böyle şeyler. Enson 7-1 lik Almanya-Brezilya maçını ve 5-2 lik İsviçre Fransa maçını kaçırmıştım 0-0 biten İran Nijerya maçını 90 dakika izlemiştim lan ne bahtsız adamım ben yaa. Daha böyle kaçırdığım maçları yazsam roman olur anasını satıyım.

Sen canlıdan 2,5 üst 3,5 üst biner lira at maçlara devre arası:) bak nasıl öyle bitiyor ..

Arda oynamadi mi?

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ronaldo büyük oyuncu, Real Madrid büyük bir takım hatta Barça sempatizanı olmama rağmen bence dünyanın en büyüğüdür. Yok öyle bizim büyüklüğümüz ne şampiyonluk ne kupa büyüklüğü falan büyüklük dediğin şampiyonluk büyüklüğüdür kupa büyüklüğüdür. Bu konuda zirvede olan takım ise Real Madrid'dir. He ben Real'i sevmem o ayrı konu ama romantizme gerek yok :)

Lakin yeryüzüne ayak basmış en iyi futbol takımını Barcelona kurmuştur ve tüm dünya bazında başarı olarak da Real'in arkasından gelmektedir.

Real yatıp kalkıp Diktatör Franco'ya dua ediyordur, o kupaların çoğunu onun döneminde aldılar. Franco sayesinde farklı bir statüde top oynadılar on yıllarca. Transfere bile el atıldı. Mesela efsane Di Stefano Arjantinden gelip ilk Barcelonayla anlaşmıştı hatta sezon öncesi hazırlık maçına çıkmış Barça ile, ama Franco el atıp Reale getirtti. Real büyük evet ama Franco olmasaydı bu kadar kupa toplayamazdı, net

Real yatıp kalkıp Diktatör Franco'ya dua ediyordur, o kupaların çoğunu onun döneminde aldılar. Franco sayesinde farklı bir statüde top oynadılar on yıllarca. Transfere bile el atıldı. Mesela efsane Di Stefano Arjantinden gelip ilk Barcelonayla anlaşmıştı hatta sezon öncesi hazırlık maçına çıkmış Barça ile, ama Franco el atıp Reale getirtti. Real büyük evet ama Franco olmasaydı bu kadar kupa toplayamazdı, net
İşin politik yönü ayrı bir tartışma konusu tabi haklı olabilirsin. İstatistiklere göre konuştum diğer faktörleri hesaba katmadım.

Geri
Üst Alt