LL 15/16 H:27 | Rayo Vallecano 1-5 Barcelona | M.S | 3 Mart

Burada Siyaset yapmıyoruz zaten.. Sadece İsrailn ne oldugunu , ne yaptıgını bilmen yeterli olacaktır... Sen Herşeyi bildiğin halde ''Birader Senin İsrail'e karşı Nefretin mi var?'' diye soruyorsan orada sorun var demektir... Dünyadaki herkese bu soruyu sorsan benım gibi cevap verir...

Cünkü dünyada antisemitizim büyük sorun. Jahudileri "bütün dünyayi ele gecirip, kana bulamak isteyen, bir grup lanetli" olarak tanimlayan insanlar var. Türkiye´ye de azinlik politikasindan dolayi, yillarca degisik gözler ile bakanlar oldu. Bu ayri bir konu ama, Devlet ayri, ülke ayri... Ben Türkiye devletini sevmeyebilirim, Ülke´yi sevmedigim anlamina gelmez. Aynisi Israel icinde gecerli.

Bizde şimdi filistin bayrağımı açalım tesadüfen

madem TÜRKSÜN göster ürksün

Dünya vatandaşı olmak zor bir şey mi ya bıktık beyler şu milliyetçi kavgalarınızdan.

En ufak bir espriye tahmmülünüz yok yav

Şu saçma muhabbetten tartışma çıkmaz diye ümit ediyorum hala ama bu ümidimi araya mesaj bırakarak da belli etmek istedim.

Cünkü dünyada antisemitizim büyük sorun. Jahudileri "bütün dünyayi ele gecirip, kana bulamak isteyen, bir grup lanetli" olarak tanimlayan insanlar var. Türkiye´ye de azinlik politikasindan dolayi, yillarca degisik gözler ile bakanlar oldu. Bu ayri bir konu ama, Devlet ayri, ülke ayri... Ben Türkiye devletini sevmeyebilirim, Ülke´yi sevmedigim anlamina gelmez. Aynisi Israel icinde gecerli.

Jahudileri "bütün dünyayi ele gecirip, kana bulamak isteyen, bir grup lanetli" olarak tanimlayan insanlar var.

evet bu gerçek değil mi ?? gerçek değil diyorsan o zaman bu savaşların hükmü ve amacı nedir ? herşey apaçık ortada iken sen buna antisemitizm dıyorsan, ben sadece gülüp geçiyorum

Sayın Haber Editörümüze katılıyorum konunun kilitlenmesini talep ediyorum

arda barcelonaya sampiyonluk getirecek

Demediğini bırakmayıp ondan sonra antisemitizm nerede diye sormak da güzel kafaymış

o zaman sipariş ver getirsinler Konu Kilit

Ne kadar sipariş edersem edeyim senin muhteşem analizlerin karşısında yetersiz kalacak :)

O yüzden iyisi mi böyle devam edeyim.

Tavsiyen için teşekkürler.

• LL 15/16 H:27 | Rayo Vallecano 1-5 Barcelona | M.S | 3 Mart yazılan mesaj 76

• STSL 15/16 H:24 | Galatasaray - Başakşehir | 16.00 | 6 Mart yazılan mesaj 70

bir gsc ayıbı :005:

işte bu yüzden dursun size müstehak

Ne kadar sipariş edersem edeyim senin muhteşem analizlerin karşısında yetersiz kalacak :)

O yüzden iyisi mi böyle devam edeyim.

Tavsiyen için teşekkürler.

İltifata gerek yok ben görüyorum neyin ne oldugunu.. bencede senın için en iyisi böyle devam etmek..

Rica ederim..

Asist mathieu:) arda ilk golünü fransız adamın asisti ile atmış oldu.

NKFVaklınaK

bu mathieu ile ilgili bundan 2-3 yıl önce adı bizimle geçtiğinde atılan öyle postlar var ki ortaya çıksa forumda futbol ulemasıyım diye gezenler birkaç hafta ortadan kaybolur :D

Geri
Üst Alt