- 31 Mart 2012
- 31.061
- 6.241
- 1.493
Danilo oyuna girerse gol yeriz mardindash
Carvajal çok dengesiz adam ya. Sarı kartı var birde, 10 kişi de kalabiliriz. O daha kötü.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Danilo oyuna girerse gol yeriz mardindash
Büyük gol şansı kaçırdı
Hakem tipik bir Katalan.
Hakem Katalan galiba
HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arada olur öyle. Deschamps'ın salvoları etkilemiştir. Kafası rahat olsa atardı.
Aynı fikirdeyiz. Katalan olduğu o kadar belli ki..
Millete şantaj yapmak yerine futbola konsantre olsaydı belki bunlar olmazdı arkadasch!!!!!11
Topu uzaklastirmamis ki iste, top hala Messinin yolunda. Messi'nin avantaji kural disi hareketle elinden alinmis = faul.O pozisyonda Messi topu daha zor kontrol ederdi sanirim solbekten biri geliyordu (Marcelo olabilir), tekrar izlemem lazim emin olmam icin. Ikili mucadelede defans oyuncusu rakibe dokunmadan once topu uzaklastiriyorsa ondan sonra o ayni hareket esnasinda (not: ikinci bir hamle degil kesinlikle) rakip oyuncuya ''celme'' atmasi veya ''dokunmasi'' (artik nasil algiliyorsan) faul gerektirmez.
İlk Yarının Özeti:
real madridli oyuncular Barcelonalı oyuncuları adeta biçtiler sahada...
Oyun olarak Barcelona'ya kafa tutamayınca böyle bir yola başvurmuşlar..
Futbol erkek oyunudur sert oynanır. Ağlayacaksınız oynamayalım?
Bence ya ben iyi anlatamadim yada sen beni anlamadin. O son ornek te bununla hic bir alakasi yok.Topu uzaklastirmamis ki iste, top hala Messinin yolunda. Messi'nin avantaji kural disi hareketle elinden alinmis = faul.
Senin aciklamanla arkadan cift dalmak bile faul gerektirmez. Yanlis biliyorsun.
Sent from my SM-N920I using Tapatalk
12 puan fark atmışız ağlayacaksanız oynamayalım diyor ? :d :d