- 14 Ağustos 2011
- 28.944
- 2.102
- 2.043
Öyle şey mi olur yaAlakasi yok Ramos once topa mudahele ediyor iyi bakin pozisyona.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle şey mi olur yaAlakasi yok Ramos once topa mudahele ediyor iyi bakin pozisyona.
Kroos hakkında ne düşünüyorsunuz?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Siz maci nasil izliyorsunuz bende oyle bakim bariYapma hocam. Çok net Messi'ye çelme takıyor. Taraflı yorum yapmayın![]()
Ne şiş yansın, ne de kebab diyen çok iyi bir oyuncu. Ama defansif olarak çok iyi olduğu söylenemez.
Evet top ondan sonra Messi nin alanin uzaklasti diger tarafa. Buna kimse foul vermezÖyle şey mi olur yaTopu Messi'den kurtardı mı? Hayır. Messi'yi devirdi mi? Evet. Net faul.
Getirir.Siz maci nasil izliyorsunuz bende oyle bakim bari
Topa once mudahele ediyor 10 kere baktim simdi, ondan sonra Messi nin ona carpmasi foul getirmez.
Öyle şey mi olur yaTopu Messi'den kurtardı mı? Hayır. Messi'yi devirdi mi? Evet. Net faul.
Ya top en fazla 5-10cm oynuyor gideceği yöndenEvet top ondan sonra Messi nin alanin uzaklasti diger tarafa. Buna kimse foul vermez![]()
Topa dokunmuş mu ciddiden? Gözlükceye gideyim bariSiz maci nasil izliyorsunuz bende oyle bakim bari
Topa once mudahele ediyor 10 kere baktim simdi, ondan sonra Messi nin ona carpmasi foul getirmez.
Siz maci nasil izliyorsunuz bende oyle bakim bari
Senle anlasamicaz cok fanatiksinYa top en fazla 5-10cm oynuyor gideceği yöndenSaçmalamayı bırak allasen.
Fanatizm gozlerimizi köreltmesin plsAlakasi yok Ramos once topa mudahele ediyor iyi bakin pozisyona.
Dokunuyor Ramos ama çok ufacık bi dokunma. Top nerdeyse yön değiştirmemiş o derece.Topa dokunmuş mu ciddiden? Gözlükceye gideyim bari![]()
"Diyene bak''Fanatizm gozlerimizi köreltmesin pls