LL 15/16 H:31 | Barcelona 1-2 Real Madrid | M.S | 2 Nisan | Lig TV 3

Real sonuna kadar haketti.. cok iyi mücadele ettiler... Barcelona sanki nasılsa şampıyon oldum havasıyla çıkmış maça...

Iyi mac oldu. Real baga guzel hazirlanmis maca. Suarez ilk yari atsaydi daha farkli olabilirdi.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

"barça ne zaman iyi ben yok, barça ne zaman kötü ben hep burada"
arda turan

Arda'nın adı bile geçmedi lan girdikten sonra. Gelmiş geçmiş en overrated oyunculardan biri

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yeni (tacli) krala selam durun. (ayrintiya dikkat)

Zidane.JPG

Yalniz bu sene cok barcelona maci izledim. Messi ve Neymarin ikisinin birlikte hicbirsey yapmadigi maci ilk defa goruyorum. Messi bir tane pozisyona girdi o kadar. Neymarda o da yok.

Maçtan alınması gereken derse. İstersen uzaylı ol ama ciddiye almadığın an maçı kaybedersin. Real sonuna kadar haketti. Ayrıca Barça taraftarı ne rezilmiş lan. İnsan gaza getirmek için tezahürat falan söyler...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Barca b.k gibi oynadı maç boyunca özellikle Alba ve Neymar rezildi. O kadar dedik arasıra dinlendirin şu ileri üçlüyü. Bu adamlar makine mi her maç 90 dakika oynuyor.

Ronaldo büyük maç topcusu

Futbol tarihinin en büyük oyunculardan birisidir

Barça puan olarak çok rahat diyordum ve öyle herkesin beklediği gibi farklı bir galibiyet beklemiyordum lakin Barça'nın mağlubiyetini de beklemiyordum sürpriz oldu. Gerçi sahadaki barcelona çok rahat ve savsak bir şekilde oynamaya çalıştı ve bunun bedelini de ödedi. Futbol yavşaklığı kaldırmaz. Ya adam gibi top oynarsın ya da oynamazsın.

bu maç şampiyonu değiştirmicek ne real ne barcelona top oynamadı golden sonra kırılma anları hep realden yana oldu iki kontraatkla yendiler barcayı barcelona atletico madrid maçındada böle oynarsa zor eler madridi çünkü bu maçtan daha set geçeği kesin ve dünyanın en iyi savunma yapan takımı var özellikle neymarı beğenmedim bu maçta kendi seviyesinin çok altında kaldı

RONALDO BUGÜN KATALANLARI ÜZECEK DEDIK AGLATTI AGLATTI

7-jpg.jpg

real madrid ikinci yarida oynadigi iyi futbolla maci sonuna kadar haketti. barcelona'da artik iniesta'nin isi bitmis. 1 gol 1 asistle oynuyor ligde. saka gibi.

arda-rakitic etkisizdi, e hal böyle olunca öndekilere pek top getiren olmadi. alba neymar kanadi etkisizdi.

enrique tam bir ezik maalesef, ismi var diye neymar'i oyundan alamadi.

real'de marcelo ve bale süperdi. benzema tek dogru is yapti o da goldü. gole ragmen etkisiz benzema'yi oyundan almasi dogruydu. ronaldo ikinci yarida iyidi.

ramos ve carvajal'i hic begenmedim bugün real'de.

Ayrica mac boyunca hicbirsey yapmayan messiyide eklemen gerekiyor.

cCc real madriddeki kel adam cCc

Geri
Üst Alt