LL 15/16 H:31 | Barcelona 1-2 Real Madrid | M.S | 2 Nisan | Lig TV 3

Himno del Real Madrid C.F.(Con letra) - YouTube

¡Hala MADRID!
¡Hala MADRID!

Noble y bélico adalid,
Caballero del Honor,

¡Hala MADRID!
¡Hala MADRID!

A triunfar en buena lid
Defendiendo tu Color

¡Hala MADRID!
¡Hala MADRID!
¡Hala MADRID!

Real-Madrid-Flag-87809.gif

Turkish , Do you speak Turkish?

bu maç şampiyonu değiştirmicek ne real ne barcelona top oynamadı golden sonra kırılma anları hep realden yana oldu iki kontraatkla yendiler barcayı barcelona atletico madrid maçındada böle oynarsa zor eler madridi çünkü bu maçtan daha set geçeği kesin ve dünyanın en iyi savunma yapan takımı var özellikle neymarı beğenmedim bu maçta kendi seviyesinin çok altında kaldı

Başkan naber,atalım mı 2-3 maç? :D

Yalniz bu sene cok barcelona maci izledim. Messi ve Neymarin ikisinin birlikte hicbirsey yapmadigi maci ilk defa goruyorum. Messi bir tane pozisyona girdi o kadar. Neymarda o da yok.

Ardadan sonra en Overrated oyuncu net Neymardir, adama 100 Millionluk teklifler geliyormus satmayan kör olsun.

Real aynı şikebahçe gibi Barca'yı yenince şampiyon olmuşcasına seviniyor.

MSN 2.yarida berbat oğlu berbattı

Neymar ortalıkta yoktu Suarez zırt pirt gol şansı kaçırdı

Messi de çektiği şut hariç ortalıkta pek yoktu

Güney Amerika fiyaskosu

Katılıyorum. Bizim için komik diyen şerefsizin Galatasaray'ımızda işi yok. Ayrıca yükseleni karga olan adam basıp gitsin zaten

Bunlardan ziyade salata gibi herseye karisiyor. Futbolcu dedigin herseyle ugrasir mi ya.

Her zaman bir öne cikma derdi her zaman konusmak istemesi, her zaman herkese yaranma cabalari falan. Ya git topunu oyna arkadas, sana ne herseyi yorumluyorsun ediyorsun.

Herşey murhan zidane a köylü dedikten sonra oldu.

Mac bizim fenere karsi yuzde bir milyon favori olup Johnsonun sacma sapan frikigiyle kaybettigimiz maca benzedi

Bunlardan ziyade salata gibi herseye karisiyor. Futbolcu dedigin herseyle ugrasir mi ya.

Her zaman bir öne cikma derdi her zaman konusmak istemesi, her zaman herkese yaranma cabalari falan. Ya git topunu oyna arkadas, sana ne herseyi yorumluyorsun ediyorsun.

Açık ve net kendini ülkeden üstün görüyor(futbolda). Ben futbolun patronu olurum gibi saçma sapan beyanları var. Ne yaptında patron oluyorsun derler?

Neyse dediğin gibi bizden uzak olsunda...

Eskiden öyle miydin yoksa komik dedikten sonra mı bıraktın?

Tam tersi hic sevmiyordum eskiden :D

Biraz birakti o etkisini yani artik o kadar negatif bakmiyorum, hala da kirginim son anda birakip gittigi icin ama kendi adina dogru karari verdigini görüyoruz sonuc olarak.

Gelmesini de istemem, bizde basarili olabilecegini düsünmüyorum.

Yalnız şunu da belirteyim Dani Alves hala world class topçu

1-2 sene rahatlıkla büyük kulüpte oynar

Bizde onu az kalsın satın alıyorduk

Geri
Üst Alt