- 14 Haziran 2009
- 28.855
- 12.866
- 2.698
Atsınlar atmasına da pek bir kıymeti yok artık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Luis Enrique iyi bir TD değil bence. Maç olmuş 5-0 ama MSN'den oyundan çıkan yok. Mal herif son maçlarda MSN yorgun düştü diye bu kadar puan kaybı yaşadın, hep ezbere oyuncu değişiklikleri. Bundan 3-4 ay önce böyle olacağı belliydi.
MSN üçlüsünden birini çıkaramazsın... 3 oyuncuda egolu oyuncular.. birini çıkarırsan, surat falan asar.. elini sıkmaz.. mesela ilk geldiği hafta messi'yi yedek bırakmıştı... ağır eleştiriler aldı, o günden sonra oyundan hiç çıkarmadı messiyi... çıkarırsa orta sahadan cıkarır..
Ümit demiş gerçi de "egolu" her yere çekilebilir, o yüzden farklı şekilde açıklayayım. Messi-Suarez-Neymar-Ronaldo kendileri istemedikleri sürece pek çıkarılmazlar çünkü adamlar sadece futbol oynamıyorlar, rekor kırıyorlarLuis Enrique iyi bir TD değil bence. Maç olmuş 5-0 ama MSN'den oyundan çıkan yok. Mal herif son maçlarda MSN yorgun düştü diye bu kadar puan kaybı yaşadın, hep ezbere oyuncu değişiklikleri. Bundan 3-4 ay önce böyle olacağı belliydi.
Rezil 1 geceye sahitlik ettik dun utandim sahsenKendilerini Los Turcos olarak nitelendiren bir takım tarihi bir hezimete uğramış fakat forumda sevinç nidaları var.
Yazık.
Luis Enrique iyi bir TD değil bence. Maç olmuş 5-0 ama MSN'den oyundan çıkan yok. Mal herif son maçlarda MSN yorgun düştü diye bu kadar puan kaybı yaşadın, hep ezbere oyuncu değişiklikleri. Bundan 3-4 ay önce böyle olacağı belliydi.
Barcelona son 7 yılda 5.ci kez Şampıyonluğa koşuyor..
Son 8 Yılda 1 kere Sampıyon olan Real Lobisine Duyurulur
neyse madrid maçına bakayım azcık
Rezil 1 geceye sahitlik ettik dun utandim sahsen
Rezil 1 geceye sahitlik ettik dun utandim sahsen
Biz dunun barcacilari bugunun ise realcileriyiz her devrin adamiyiz kisacabarçaci degilmiydin kerata aklima ''çArşı'yla pazarı karıştıran yarin anasıyla avradını karıştırır'' sözü geldi neden acaba :asd22:
Biz dunun barcacilari bugunun ise realcileriyiz her devrin adamiyiz kisaca