LL 15/16 H:35 | Barcelona 6-0 Sporting | M.S | 23 Nisan

6 lar 8 ler havada uçuşuyo sarper kapanır :D

Esprisine mi dedin bilmiyorum da,sen de çok ütopik yorumlarda bulunuyorsun reis hep,yok Galatasaray küme düşebilir yok averaj farkı kapanabilir falan. :D 30 gol fark varmış Atletico ile,şimdi baktım da 20 de değil,nereye kapanıyor kalmış 3 maç,üç maçı da 10-0 alsa bile kapanmıyor.Barcelona puan kaybetmediği takdirde şampiyondur.

Esprisine mi dedin bilmiyorum da,sen de çok ütopik yorumlarda bulunuyorsun reis hep,yok Galatasaray küme düşebilir yok averaj farkı kapanabilir falan. :D 30 gol fark varmış Atletico ile,şimdi baktım da 20 de değil,nereye kapanıyor kalmış 3 maç,üç maçı da 10-0 alsa bile kapanmıyor.Barcelona puan kaybetmediği takdirde şampiyondur.

Reis başımızda dursun varken küme düşebiliriz demem sana niye ütopik geliyo ki gerçekleri yazınca kızıyon sende :D

Reis başımızda dursun varken küme düşebiliriz demem sana niye ütopik geliyo ki gerçekleri yazınca kızıyon sende :D

Reis salla Dursun'u falan,Galatasaray'ın yeri geliyor sadece forması şampiyon oluyor kupalar kaldırıyor abi,kulübün başına eşşeği de koysan formasıyla yine kümede kalır.Bu kadar da alçaltmayalım takımımızı.

Eşek bile dursundan akıllı ama o ne olacak :D

Anladın işte ana mesajı. :D Bu ülkede gerçekten forması maç aldıran bir takım varsa o da Galatasaray'dır.Mucize olmaz da kupadan elenmezsek o kupa da bizim,forma-arma aldıracak kupayı.Finale çıkıp da kupayı alamazsak,Fener bizim elimizden ilk kez Türkiye Kupası alırsa hesabımı modlar çizsin 4-5 ay.Bu kadar da iddialıyım.

Anladın işte ana mesajı. :D Bu ülkede gerçekten forması maç aldıran bir takım varsa o da Galatasaray'dır.Mucize olmaz da kupadan elenmezsek o kupa da bizim,forma-arma aldıracak kupayı.Finale çıkıp da kupayı alamazsak,Fener bizim elimizden ilk kez Türkiye Kupası alırsa hesabımı modlar çizsin 4-5 ay.Bu kadar da iddialıyım.

Biz o kupayı alamazsak forum olarak dursunu , hamzayı , denizliyi sövüceğimiz için senin cezan daha az olur :D

yazık lan sportingi bile hakemle yenen barça şampiyon felan olmasın skor aldatmasın ilk gol net faul 2.gol net ofsayt ve 3.gol ise taa penaltıdan 73 te geldi

barca nın g.tü sıkışınca puan durumunda hakemler devreye giriyor cl de hakemler yoktu elendiler

Gijon yedekler le maca cikmis.

Bunu da Ronaldocular konusabilir.

Geri
Üst Alt