LL 16/17 H:15 | Osasuna 0-3 Barcelona | MS | 10 Aralık

Ironi yapiyorsan tamam da abi Galatasaray alt yapisindan cikan adama ve Galatasarayi temsil eden bi adama nasil comar diyorsunuz siz ya

Teessüf ederim Semih bey oysa ki çomarlar bizim en sadık dostlarımızdır, bu küçük düşürücü mesajınızı kınıyorum.

Reyiz alintini gorunce ulan kufuru yedik bu sefer diye tirsmadim degil xd,Ardayi seviyorsun anlasilan ama forumca pek sevmeyiz kendisini.
Bu benim son şansim kufurumu daha onemli seylere sakliyorum Ardayi severim Galatasaraya katkisi olan her futbolcuyuda severim Ardanin Galatasaray zarari olmadi benim bildiğim

Bu benim son şansim kufurumu daha onemli seylere sakliyorum Ardayi severim Galatasaraya katkisi olan her futbolcuyuda severim Ardanin Galatasaray zarari olmadi benim bildiğim

"Galatasaray beni kiralamak istiyordu ama teklifi komikti" diye bizi kücük düsüren bir adamdan bahsettigini biliyorsundur umarim.

Messi agir sacmaliyor

edit: kaleci dokunmus

Barcelona'dan daha çok pas yapıp, Osasuna'dan bile daha ender ataklar gerçekleştiriyoruz. (-@allahkitapwesli)

;(

Alba ya sert girdi orada.

"Galatasaray beni kiralamak istiyordu ama teklifi komikti" diye bizi kücük düsüren bir adamdan bahsettigini biliyorsundur umarim.

Bilmiyordum simdi duydum ama boyle kucuk seylere takilman Ardanin iyi bir Galatasaraylı olduguna eminim

Son düzenleme:
Elimizi attigimiz mac kuruyor nasil iş anlamadım.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt