LL 16/17 H:2 | Bilbao 0-1 Barcelona | M.S | 28 Ağustos

Baskli oyuncu oynatiyorlar sadece, Fransiz da oluyor ama Bask bolgesinden sadece. Baskli olmayan adam oynatmadigi icin aman Real'le aram bozulur yarin bana oyuncu vermez derdi yok adamda.
Ha evet bask dı sadece doğru.
Tuhaf yaklaşım ama daha tuhaf olan bukadar başarılı olmaları

Bu Suarez arada bi saçma sapan oyun oynuyor nedense. Dengesiz herif. :D

bazen öyle bir oynuyor ki Dünyanın en iyi forveti diyorsun, bazende öyle kötü oynuyor ki sanırsın Sahada umut bulut var :)
Çoğu zaman dünyanın en iyi forveti gibi oynuyor zaten de bu maçtaki gibi oynayınca şaşıyor insan cidden.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

14079680_1562465927115987_2404482397774508610_n.jpg

Aferin arda böyle devam

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arda cok guzel asist yapti iyi kesti ortayi lakin Barcelona futbolcusu olmadigini bu guzel asistte bile gosterdi . Aldi cekti bakti ve pasi verdi . Turk oyuncular ciddi olarak hizli oynamayi bilmiyor .

Ne kadar sacma bir yorum
Size sacma gelmis olabilir . Hizli oynamak modern futbolda oldukca onemli . Sonuca aldirmadan yorum yapabilmek lazim . Fakat siz sonuca gore yoruma alisik oldugunuz icin yorum size sacma gelmis olabilir . Gol ile sonuclandiysa yaptigi hatanin onemi yok mac kazanildiysa yapilan hatalarin onemi yok bakis acisinda degilim ben :)

Amuda kalkarak mı açsın ortayı ?
Size sacma gelmis olabilir . Hizli oynamak modern futbolda oldukca onemli . Sonuca aldirmadan yorum yapabilmek lazim . Fakat siz sonuca gore yoruma alisik oldugunuz icin yorum size sacma gelmis olabilir . Gol ile sonuclandiysa yaptigi hatanin onemi yok mac kazanildiysa yapilan hatalarin onemi yok bakis acisinda degilim ben :)

Geri
Üst Alt