Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173
Murat Urhan gene boş yapmış demekki tam da tahmin ettiğim gibi. :asd22:
Murat Urhan boş yapmaz, boşluk Murat Urhan yapar.
-Anonim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Murat Urhan gene boş yapmış demekki tam da tahmin ettiğim gibi. :asd22:
Ben nedense Hazard'in transferini bekliyorum, malum Ronaldo daha cok santrafor olarak oynadigi icin sol tarafa kolay calim atan, top teknigi ust duzey ve rahat gol atan bir oyuncu alirlar gibime geliyor.Valla real'den artık bir forvet transferi bekliyorum Benzema'yla olmuyor artık bu iş
Benzama veya Bale yazın yolcu olabilir belki
Valla real'den artık bir forvet transferi bekliyorum Benzema'yla olmuyor artık bu iş
Benzama veya Bale yazın yolcu olabilir belki
Benzema için devre arasi Çinden teklif geldiğini biliyorum.
Sezon sonu Çin yahut İngiltereye (Arse) giderse şaşırmam
Ben nedense Hazard'in transferini bekliyorum, malum Ronaldo daha cok santrafor olarak oynadigi icin sol tarafa kolay calim atan, top teknigi ust duzey ve rahat gol atan bir oyuncu alirlar gibime geliyor.
Hazard-Ronaldo-Bale seklinde olur.
Auba da zaten ciddi ciddi bu transferi istiyor ve Dortmund 80 milyon € luk bir teklifte satabiliriz demisti gecen hafta.Bence Ronaldo'yu direk stoperlerin kucağına atmaz Zidane
Hani Ronaldo'nun pis işlerini yapacak defansı üstüne çekecek top tutacak Ronaldo'yu boşa çıkaracak bir forvet alması lazım Real'in
Ama bir arada Aubameyang'ın ismi geçmişti ciddi ciddi sanırım
Ronaldo-Aubameyang-Bale'de olabilir
Ama bu ne senin ne benim dediğime uymuyor reis :asd22:
Auba da zaten ciddi ciddi bu transferi istiyor ve Dortmund 80 milyon € luk bir teklifte satabiliriz demisti gecen hafta.
Valla bilmiyorum reis ben Aubameyang'ın öyle çok top class bir topçu olduğunu zannetmiyorum
Florentino Pérez bastırsın parayı Agüero'yu alsın
Hakan DelikanliAubameyang'ı en çok @Hakan Delikanlı rtaşımız sever
edit: etiketleyemedim lan![]()