LL 16/17 H:20 | Real Madrid 3-0 Real Sociedad | MS | 29 Ocak

C3Xl8yjWEAEtpQ2.jpg:large

Valla real'den artık bir forvet transferi bekliyorum Benzema'yla olmuyor artık bu iş

Benzama veya Bale yazın yolcu olabilir belki

Valla real'den artık bir forvet transferi bekliyorum Benzema'yla olmuyor artık bu iş

Ben nedense Hazard'in transferini bekliyorum, malum Ronaldo daha cok santrafor olarak oynadigi icin sol tarafa kolay calim atan, top teknigi ust duzey ve rahat gol atan bir oyuncu alirlar gibime geliyor.

Hazard-Ronaldo-Bale seklinde olur.

Benzema için devre arasi Çinden teklif geldiğini biliyorum.

Sezon sonu Çin yahut İngiltereye (Arse) giderse şaşırmam

Ozil'in Real'e donme ihtimali 0,01%

Ben nedense Hazard'in transferini bekliyorum, malum Ronaldo daha cok santrafor olarak oynadigi icin sol tarafa kolay calim atan, top teknigi ust duzey ve rahat gol atan bir oyuncu alirlar gibime geliyor.

Hazard-Ronaldo-Bale seklinde olur.

Bence Ronaldo'yu direk stoperlerin kucağına atmaz Zidane

Hani Ronaldo'nun pis işlerini yapacak defansı üstüne çekecek top tutacak Ronaldo'yu boşa çıkaracak bir forvet alması lazım Real'in

Ama bir arada Aubameyang'ın ismi geçmişti ciddi ciddi sanırım

Ronaldo-Aubameyang-Bale'de olabilir

Ama bu ne senin ne benim dediğime uymuyor reis :asd22:

Bence Ronaldo'yu direk stoperlerin kucağına atmaz Zidane

Hani Ronaldo'nun pis işlerini yapacak defansı üstüne çekecek top tutacak Ronaldo'yu boşa çıkaracak bir forvet alması lazım Real'in

Ama bir arada Aubameyang'ın ismi geçmişti ciddi ciddi sanırım

Ronaldo-Aubameyang-Bale'de olabilir

Ama bu ne senin ne benim dediğime uymuyor reis :asd22:
Auba da zaten ciddi ciddi bu transferi istiyor ve Dortmund 80 milyon € luk bir teklifte satabiliriz demisti gecen hafta.

Auba da zaten ciddi ciddi bu transferi istiyor ve Dortmund 80 milyon € luk bir teklifte satabiliriz demisti gecen hafta.

Valla bilmiyorum reis ben Aubameyang'ın öyle çok top class bir topçu olduğunu zannetmiyorum

Florentino Pérez bastırsın parayı Agüero'yu alsın

Geri
Üst Alt