LL 21/22 H:29 | Real Madrid 0-4 Barcelona | MS | 20 Mart | Spor Smart & S Sport+

Az daha boş kaleye 3. golü atıyorlardı auba vuramadı.

Totem, uğursuzluk vs şeylere inanmam da kimi kalpten desteklesem kaybediyor.Gsde de öyle oldu.2019da düzenli izlemeye başladım gün yüzü görmedik.Real Madrid kusura bakmasın, Barça dominasyon kuracak :D

Yav rezil geçen sezonu 2 Tane Barça maçına bağlamayın gözünü seveyim.. hala iyiyiz diyen var.. ben 40 yaşıma girdim yaklaşık 35 senedir bu takımın bir maçını bile kaçırmadım 1 sezon boyunca derbileri geçtik Anadolu’da bu kadar ezildiğimiz küçük düştüğümüz çaresiz kaldığımız bir sezon yaşamadım. o maç maçlar tabiki farklı olacak vitrin maçı hepsi kendi için oynadı bize takım için oynayacak karakterli adamlar lazım.. Başkanından hocasına alayı defolup gitmeli.. Başkan akıllı bir adam olsa bu ihaleyi üzerine almazdı bu takımı kuran a bırakacaktı bu işi..

Ulan başkan gör gör... adam gibi bi os alsan eleyecektik şunları. Öyle winner öyle baskın bi kulübüz ki aslında ama yöneticilerimiz iyi değil. geri 5limiz kusursuzdu, önüne fernando gedson gibi iki adam alsaydınız bu reali top diye oynayan barçayı biz top diye oynayacaktık. Taraftarlarımızı görünce zaten sinmişlerdi. Ama iş sahadaki mühendislikle bitiyor. Şu reale top göstermeyen barçayı vursaydık hala biz konuşuluyo olurduk. Winnerlığımızı gücümüzü tüm dünya konuşuyordu şu maçtan sonra. Öyle güçlü baskın geninde olan bir kulübüz ama işte yöneticilerimiz...

Savunma hucumda baslar bizim ki stoperlere gelince sorun bur
Yav rezil geçen sezonu 2 Tane Barça maçına bağlamayın gözünü seveyim.. hala iyiyiz diyen var.. ben 40 yaşıma girdim yaklaşık 35 senedir bu takımın bir maçını bile kaçırmadım 1 sezon boyunca derbileri geçtik Anadolu’da bu kadar ezildiğimiz küçük düştüğümüz çaresiz kaldığımız bir sezon yaşamadım. o maç maçlar tabiki farklı olacak vitrin maçı hepsi kendi için oynadı bize takım için oynayacak karakterli adamlar lazım.. Başkanından hocasına alayı defolup gitmeli.. Başkan akıllı bir adam olsa bu ihaleyi üzerine almazdı bu takımı kuran a bırakacaktı bu işi..
Iyi degiliz ama gereken yerlere transfer yapilirsa oluruz, buda sadece 3 yere gerekli.

torrent takım kursa böyle oynayabilir miyiz

Geri
Üst Alt