- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.942
- 4.693
3-4 kaliteli adam alıp arkamıza yaslanalım gelecek sezon üstatbiz bu barcelonaya karşı 1-0 öne geçtik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3-4 kaliteli adam alıp arkamıza yaslanalım gelecek sezon üstatbiz bu barcelonaya karşı 1-0 öne geçtik
nacho ,dembeleyi görünce fener görmüş tavşan gibi donup kalıyor
akın akın geliyoruz
hasan ali, mbappe'yi daha iyi savundunacho ,dembeleyi görünce fener görmüş tavşan gibi donup kalıyor
Bu kadar iyi değildi bu hıyar gitti gidecek dendi gitmedi vs sonradan baya verim almaya başladı xavi.acayip bi herif şerefsiz keşke trore kalsaydı geçen gün. bu girince takımı maymuna çevirdi
Barcelona'yi az daha eliyor muyduk ? Barcelona iki maçtada kendini fazla zorlamadan bizi eledi, 20 maç yapsak 1 tanesini bile kazanamayız.Kadromuz o kadar cop ki az daha Barselonayi eliyorduk.
Suan reali madara eden barcayi
Iyi degiliz ama gereken yerlere transfer yapilirsa oluruz, buda sadece 3 yere gerekli.Yav rezil geçen sezonu 2 Tane Barça maçına bağlamayın gözünü seveyim.. hala iyiyiz diyen var.. ben 40 yaşıma girdim yaklaşık 35 senedir bu takımın bir maçını bile kaçırmadım 1 sezon boyunca derbileri geçtik Anadolu’da bu kadar ezildiğimiz küçük düştüğümüz çaresiz kaldığımız bir sezon yaşamadım. o maç maçlar tabiki farklı olacak vitrin maçı hepsi kendi için oynadı bize takım için oynayacak karakterli adamlar lazım.. Başkanından hocasına alayı defolup gitmeli.. Başkan akıllı bir adam olsa bu ihaleyi üzerine almazdı bu takımı kuran a bırakacaktı bu işi..
Kesinlikle, dripling yapan oyuncumuz yok Kerem dışında.Langırt gibi bekliyor hepsi.Dedigim gibi o 3 yere iyi oyuncu alsinlar her takimi yenebiliriz. Kalite var ama yeterli degil iste, hele ki hucumda, hersey keremin ayagina bakiyor.
Bu kadar teknik kapasitesi yüksek oyuncular bulamayacağımıza göre oynayamayız üstat.torrent takım kursa böyle oynayabilir miyiz
Barcelona'yi az daha eliyor muyduk ? Barcelona iki maçtada kendini fazla zorlamadan bizi eledi, 20 maç yapsak 1 tanesini bile kazanamayız.