LL 21/22 H:29 | Real Madrid 0-4 Barcelona | MS | 20 Mart | Spor Smart & S Sport+

ben bu işten bir bok anlamadım ya. Ulan biz gidiyoruz antepten 3 yiyip barcelonayi elemenin eşiğine geliyoruz onlar gidiyor madride 4 atiyor birileri çıksın bu konuyu makaleye çevirsin okuyalım

Enteresan bir herif... Maç seçen karakter noksanı takıma Camp Nou'daki sistemi aşılarsa enteresan olaylar gelişebilir.
Hocam seneye bizi ekran başında orgazm eden takım yaratacak güven.Hayri ahbabımda bu ışığı gördü Torrent hocama destek meşalesini yaktı.

ben bu işten bir bok anlamadım ya. Ulan biz gidiyoruz antepten 3 yiyip barcelonayi elemenin eşiğine geliyoruz onlar gidiyor madride 4 atiyor birileri çıksın bu konuyu makaleye çevirsin okuyalım
Maç seçen bir oyuncu grubumuz var o yüzden.

+ Hakemlerde baltalamaya devam etmekte.

Brezilya milli takımı uyumaya devam mı? Marcao daha ne yapacak anlamadım.Bari biz resmi hesaptan paylaşıp pr yapsak
Kesinlikle önüne gelene 4 5 atan barcanın karşısında gösterdiği performans her hafta uel en iyi 11i falan normal bir milli takımın mutlaka dikkatını çekerdi ama brezilyada işler biraz farklı umarım bir mucize olurda seçilir milli takıma

Biz Arsenal’i yendik
Fener Bizi
Pendik Feneri

Demekki Pendik Arsenal’i yener

diyebilir miyiz?

Benzema = Real Madrid * 0.99

Hocam seneye bizi ekran başında orgazm eden takım yaratacak güven.Hayri ahbabımda bu ışığı gördü Torrent hocama destek meşalesini yaktı.

seneye için bişi demedim ahbert 8 maçı görek diom... o. buruk gelmiş olsa belki daha iyi durumda olabilirdik diye de eklemasyon yapalım

Barcelona Resmî fan sayfası: Galatasaray maçı daha zordu.

barcelona idman macini kasmadan bitirdi

Geri
Üst Alt