LL 24/25 H:23 | Sevilla 1-4 Barcelona | MS | 9 Şubat | S Sport & S Sport+

Biz niye Avrupa'da başarısızın özeti net olarak budur.

Adamlar oynamaya çalışıp 90 dakika boyunca mücadele ediyor tempo yapıyor, bizim lig seviyesi rezalet durumda fiziksel olarak gelişmek mümkün değil zaten oynamaktan çok yatmaya çalıştıkları için gelen adamların zamanla düşmesininde başlıca sebebi budur.

Akdeniz ülkeleri arasında futbolda en kötüsü biziz sanırım

Maşallah hepsi tıkır tıkır futbolcu yetiştiriyor

Gerçi düşününce sanki memlekette her meslekte müthiş insanlar yetiştiriyoruz da futbolcumuz eksik
Yetenek anlamında bir eksiğimiz yok ya emin ol tek mevzu bir sistem oluşturup sahaya atmak
Barca krizde olmasa bunların çoğuna yıllardır şans verilmiyor zaten

La Masia hep aynıydı ama Messi sonrası başarılar gelince hep parayla adam almaya gittiler Real gibi, Messi gitti tekrar alt yapı dönüşü başladı

Biz niye Avrupa'da başarısızın özeti net olarak budur.

Adamlar oynamaya çalışıp 90 dakika boyunca mücadele ediyor tempo yapıyor, bizim lig seviyesi rezalet durumda fiziksel olarak gelişmek mümkün değil zaten oynamaktan çok yatmaya çalıştıkları için gelen adamların zamanla düşmesininde başlıca sebebi budur.
Juanlu nasil üstad

Yetenek anlamında bir eksiğimiz yok ya emin ol tek mevzu bir sistem oluşturup sahaya atmak
Barca krizde olmasa bunların çoğuna yıllardır şans verilmiyor zaten

La Masia hep aynıydı ama Messi sonrası başarılar gelince hep parayla adam almaya gittiler Real gibi, Messi gitti tekrar alt yapı dönüşü başladı

Messi olayında da doğru olanı yaptılar böyle bi futbolcu 100 yılda bir gelirdi, etrafına takım kurdular.

Gene döndük bizim yönetime. 1 yıllığına Osimhen var, sen buna göre oyuncu alamıyorsun. Neyse.

peki saçmasapan şekilde

Yamal'ın bebek halinin messiyle fotosu olması nasıl bir olaydır?

Messi olayında da doğru olanı yaptılar böyle bi futbolcu 100 yılda bir gelirdi, etrafına takım kurdular.

Gene döndük bizim yönetime. 1 yıllığına Osimhen var, sen buna göre oyuncu alamıyorsun. Neyse.
messi'nin belgesilinde anormal bir muhabbet var orda

o yaşta çocuk - işte rahatsızlık mı varmış ya onda tam bilmiyorum - o yaşta babasıyla evi bırakıp avrupaya gitme falan filan, çok epik hikaye o.

messi'nin belgesilinde anormal bir muhabbet var orda

o yaşta çocuk - işte rahatsızlık mı varmış ya onda tam bilmiyorum - o yaşta babasıyla evi bırakıp avrupaya gitme falan filan, çok epik hikaye o.

Messi’nin belgeselini izledim renktaş. Bahsettiğin olay da hormon tedavisi hikayesi.

Velhasıl Barcelona scoutlarının da başarısı işte. Gerçi daha 13 yaşındayken 18 yaşındaki elemanları ipe dizen birisini görmek mümkün değildir. Bunu görünce direkt kapıyorlar işte.

Ve daha 13 yaşındayken Messi biliniyor kulüp içinde. A takım oyuncuları gidip antrenmanda izliyor bunu. Hepsinin ortak yorumu gelmiş geçmiş en iyisi olacak

bide frankowski 29 yaşında adama para niye verelim diye bakış açısıda var - olabilir , çokta yanlış bakış açısı değil.

raphina da 27 mi 28 inde mi ne 50+a geldi barça'ya diye biliyorum Leeds ten . adamın katıkısı belli. (gerçi oda tam vaktinde gitti , 1 sene sonra belki almazlardı ama)

ihtiyar muamelesi çekilmemeli istikrarlı futbolcuya 30 a yaklaşıyor diye açıkçası.

bide frankowski 29 yaşında adama para niye verelim diye bakış açısıda var - olabilir , çokta yanlış bakış açısı değil.

raphina da 27 mi 28 inde mi ne 50+a geldi barça'ya diye biliyorum Leeds ten . adamın katıkısı belli. (gerçi oda tam vaktinde gitti , 1 sene sonra belki almazlardı ama)

ihtiyar muamelesi çekilmemeli istikrarlı futbolcuya 30 a yaklaşıyor diye açıkçası.
Ihtiyar muamelesi gordugunu zannetmiyorum, yani sahsen alabilme durumumuz olsaydi 34 yasindaki Kyle Walker icin gelsin dedim cunku ust duzey seviyede hala oynuyor.

Ama Frankowski'nin background'u yok bu durumda 10 milyon euro verilmez gorusu cok dogru bence hemde 2 ay sonra 30 olacak. MLS'ten Lens'e gelmis, hepsi bu. Ne buyuk takim tecrubesi var ne de baska bir basarisi. Yasi genc olsa potansiyeline verirsin, ileride tekrar satma durumu olabilir ama 30 yasindaki adami 2 sene sonra satmaya kalksak o 10 milyonun yarisini veren cikmaz.

Geri
Üst Alt