LL 24/25 H:23 | Sevilla 1-4 Barcelona | MS | 9 Şubat | S Sport & S Sport+

İyi da o kalkan ayağın tabanıyla rakibe bir darbe gelmiyor, o ayak bacak arasından geçip gidiyor, alttaki diğer ayağın dizi mi ne geliyor, sonra da o bacağın altına sıkışıyor ayak. O kalkan ayakla darbe vursa tabi ki kırmızı bu arada...
farkediyormu tam temas olması bimiyorum - bacak bütünden kalkıp darbe oluyor. daha dorğusu illa kırılsınmı adamın bacak tam taban gelip - aksiyona vermişler gibi geldi.

vermesine de itiraz edemem - biraz hakem yorumuna kalmış

Bu arada VAR orta hakeme ters açıdan gösterdi pozisyonu ve ilk başta tuhaf şekilde sanki taban ayağa gelmiş gibi bir kare dondurarak gösterdi (halbuki darbe anı değildi o kare) ve hareket ettirince de topla oynama anı da hiç görünmüyordu o açıdan

bizim Juanlu bindiriyorda pas almadı adam akıllı daha ileride

bir de az önce 8 no (pedri galiba) yayla gibi gitti soldan izledi Juan.

çok farketmezde ne bileyim işlenmesi lazım bu çocuğun gibi duruyor - gelse bile sabır lazım.

bizim tivitter ortamı 3 maçta jelert muamelesi çekme ihtimalide var.

temposu güzel yoksa çocuğunda - her topta atıyor ileri koşusunu

farkediyormu tam temas olması bimiyorum - bacak bütünden kalkıp darbe oluyor. daha dorğusu illa kırılsınmı adamın bacak tam taban gelip - aksiyona vermişler gibi geldi.

vermesine de itiraz edemem - biraz hakem yorumuna kalmış

Net sadece tekme atma amacıyla gelse ve ıska geçse o kırmızı olur da.... Ortak/sahipsiz bir topla oynamak amacıyla (ama çok kontsolsüz) giren birinin, önce net şekilde topla oynadığı ayağının sonradan biraz istemsizce kalkması sadece bu, ha yine o taban rakibe gelse tabi ki kırmızı olurdu... Hem öyle ortadaki topa kontrolsüz girip hem tabanını rakipten kaçıramazsan tabi ki kırmızıyı hak edersin de...

Ben hem net şekilde (hani öyle ıska geçtim de topa kavalımla vurdum falan da değil, baya bildiğin ayağımla tam istediğim gibi bilinçli şekilde) topa vurucam, hareketin devamında topa vurduğum ayağım da rakibe falan gelmediği halde, ıslak zeminde duramadığım için alttan süpürürken gerideki kıvrık bacağımın (taban falan da değil) darbesi rakibe biraz ters denk geldi diye direkt kırmızı görücem... Bana adil gelmiyor...

bizim Juanlu bindiriyorda pas almadı adam akıllı daha ileride

bir de az önce 8 no (pedri galiba) yayla gibi gitti soldan izledi Juan.

çok farketmezde ne bileyim işlenmesi lazım bu çocuğun gibi duruyor - gelse bile sabır lazım.

bizim tivitter ortamı 3 maçta jelert muamelesi çekme ihtimalide var.

temposu güzel yoksa çocuğunda - her topta atıyor ileri koşusunu
Pray Dirilis Ertugrul GIF by TRT

Juanlu kovalamayı bıraktığı (ofsayt sanıp blki) adam attı 1-4

Sevillalı çocuk Jelert'ten hallice. Belki 1-2 sene sonra hayli iyi topçu olur da, bizde öyle güvenilecek seviyede değil bence. Bence almamalıyız bu elemanı, ya da alacaksak çok üstünde durmalıyız oynata oynata, sabretmeliyiz yani hatasıyla sevabıyla... Onu da ne kadar yapabiliriz bilmiyorum...

Acil polonyalıya yönelmemiz lazım.Bunun %50 hakkına 5 milyona veriyorlarsa alalım.
Jelert bunu yer bildiğin.

Bize oyunda sıkça inisiyatif alabilecek biri lazım. Bu genco pek öyle değil gibi.

Geri
Üst Alt