LL 24/25 H:35 | Barcelona 4-3 Real Madrid | MS | 11 Mayıs | S Sport & S Sport+

Barça farkı açar ikinci yarı. 6 ve 7. goller 80'den sonra gelir.

Messi’nin ilk çıktığı u17 dünya kupasındaki halini hatırlıyorum. Şunu net söyleyim yamal gelişimine devam ederse yamal > messi denilir 10-15 sene sonra

17 yaşında böyle bir futbolcu hatırlamıyorum
Üstat Messi futbol üstü bir konu ya. Yamal çok çok iyi topçu olabilir hatta belki en iyi topçu olabilir ama messiyi geçmesi zor.

Arda bu seviyenin oyuncusu değil asla world class seviyeye çıkabileceğini zannetmiyorum. Kanat için hızlı değil, ofansif orta saha için yeterince delici değil, 6-8 numara oynamak için de yeterince güçlü ve kondisyonu yüksek değil.
Arda bu seviyelerin oyuncusu olmak istiyorsa Modriç gibi 8'e evrilmeli kanat ve 10'da olmaz. Onun için temposunu ve gücünü arttırmalı.

Real madrid 'in ya mbappe yada vini Junior'dan vazgeçmesi lazım. Net bir santrafor alması lazım.

arda güler yunustan yetenekli değil, biraz tekniği dışında hızı çabukluğu hiçbirşeyi yok, bir kere aşırı ağır bir topcu

Bu ne lan simdi açtım maçı
Alper admin iyidir umarım.

Messi'nin üstü diye tanımlanabilecek bir şey gelmiyor aklıma.

Yamal ise Messi'ye yakın bir performans sergilese de kendisini daha çok Mbappe ayarı görüyorum. Muhtemelen de bu civarlarda takılır 27-28'e kadar. Sonra 10 numaraya evrilir.

Arda bu seviyelerin oyuncusu olmak istiyorsa Modriç gibi 8'e evrilmeli kanat ve 10'da olmaz. Onun için temposunu ve gücünü arttırmalı.
Arda günümüz avrupa futbolunda artık yeri olmayan klasik 10 profili

Kanat için yavaş merkez içinde fiziği yetmiyor. O mevkilere evrilmesi zor gibi

5 büyük ligde uzun ömürlü kalacağını pek zannetmiyorum. Portekiz liginde vs takılır biraz sonrasında Türkiye’ye döner

arda güler yunustan yetenekli değil, biraz tekniği dışında hızı çabukluğu hiçbirşeyi yok, bir kere aşırı ağır bir topcu
Gol vuruşu en iyi özelliği o konuda bizim Yunus'tan mesela daha iyi. Diger özellikleri zaten kanat oyuncusu için vasat o yuzden daha merkeze kayması lazım tabi bu top class takımlarda olabilir mi orası ayrı bir konu.

Geri
Üst Alt