Ulaş Metin
Tecrübeli Üye
- 10 Ocak 2025
- 5.284
- 3.361
- 978
Barça farkı açar ikinci yarı. 6 ve 7. goller 80'den sonra gelir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Messi’nin ilk çıktığı u17 dünya kupasındaki halini hatırlıyorum. Şunu net söyleyim yamal gelişimine devam ederse yamal > messi denilir 10-15 sene sonraYamal messiye en yakın topçu olacak sanırım gelmiş geçmiş
Bu futbol ulemasının icabına bakın
Üstat Messi futbol üstü bir konu ya. Yamal çok çok iyi topçu olabilir hatta belki en iyi topçu olabilir ama messiyi geçmesi zor.Messi’nin ilk çıktığı u17 dünya kupasındaki halini hatırlıyorum. Şunu net söyleyim yamal gelişimine devam ederse yamal > messi denilir 10-15 sene sonra
17 yaşında böyle bir futbolcu hatırlamıyorum
Arda bu seviyelerin oyuncusu olmak istiyorsa Modriç gibi 8'e evrilmeli kanat ve 10'da olmaz. Onun için temposunu ve gücünü arttırmalı.Arda bu seviyenin oyuncusu değil asla world class seviyeye çıkabileceğini zannetmiyorum. Kanat için hızlı değil, ofansif orta saha için yeterince delici değil, 6-8 numara oynamak için de yeterince güçlü ve kondisyonu yüksek değil.
Bence 5-0 lık maç hepsinin üstünde. Tarihte bir daha olması da imkansız gibi.Adamlar çorumsporla oynuyor gibi oynuyor iniesta xavi li derbilerde bile bu kadar ezildildiğini çaresiz kaldığını görmedim realin.. 6 lık maç vardı ama bu hakaten başka
Arda günümüz avrupa futbolunda artık yeri olmayan klasik 10 profiliArda bu seviyelerin oyuncusu olmak istiyorsa Modriç gibi 8'e evrilmeli kanat ve 10'da olmaz. Onun için temposunu ve gücünü arttırmalı.
Gol vuruşu en iyi özelliği o konuda bizim Yunus'tan mesela daha iyi. Diger özellikleri zaten kanat oyuncusu için vasat o yuzden daha merkeze kayması lazım tabi bu top class takımlarda olabilir mi orası ayrı bir konu.arda güler yunustan yetenekli değil, biraz tekniği dışında hızı çabukluğu hiçbirşeyi yok, bir kere aşırı ağır bir topcu
Şikeyle tarihi olan bir kulüpHaramzade Real'e tecavüz filmi çekiliyor kank