Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.612
- 94.765
- 4.978
yyyyyyyyyyyyyyyyavşak hakem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Xabi alonso geliyorsa wirtz'i getirir yanında. Santrafora gyökeres Stopere salibaSağ bek (Trent geliyor)
Sol bek
Stoper
Kreatif orta saha
Hucum/forvet
5 transfer en kötü lazım
Kontradan kastım, topun arkasına geçip geçiş kovalamaktı aslında.Barcelona aslında hücum yapısı kontra atak futbolu. Tamamen arkaya adam kaçırma üzerine kurulu pas sistemleri.
Wirtz'i ama Bayern çok istiyormuşXabi alonso geliyorsa wirtz'i getirir yanında. Santrafora gyökeres Stopere saliba
Yok anladım seni renktaş, demek istediğim Barça bunu yapmasa da sanki bunu yapıyormuş gibi hücum ediyor. Top Barça'da da olsa aynı olmasa da aynı. Rapi körü bu yüzden çok iş yaptı bu sene.Kontradan kastım, topun arkasına geçip geçiş kovalamaktı aslında.
var Penaltı diye çağırdı. Başka karar verebiliyorlarmış İspanya’da. TR’de yasak diye aceleci davrandımHani vermisti renkdas
Messi gibi bir şey bir daha gelmeyecek.İlk yarı ne kadar iyiyse ikinci yarı o derece bktan abi.
Bu arada yamalın bir messi olması için çoook yol var. Messi bunun yaşındayken maçın her anında içerdeydi.
Bu upgrade olmuş ronaldo olur en fazla
Messi 17 yaşında oynayamıyordu diye hatırlıyorum. Bir de onun hastalığı falanda vardı o yüzden fizik olarak ta hazır olması daha uzun sürmüştü sanki.İlk yarı ne kadar iyiyse ikinci yarı o derece bktan abi.
Bu arada yamalın bir messi olması için çoook yol var. Messi bunun yaşındayken maçın her anında içerdeydi.
Bu upgrade olmuş ronaldo olur en fazla
Millet boş hayal kuruyorMessi gibi bir şey bir daha gelmeyecek.