Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.902
- 28.133
- 1.933
real madrid'i mi tuttunuz naptınız nedir bu kabızlık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
real madrid'i mi tuttunuz naptınız nedir bu kabızlık
Ben Okan hocamızın işaret ettiği diğer takımı yani City'yi tutuyorum Haaland ne güzel Hattrick yaptı.real madrid'i mi tuttunuz naptınız nedir bu kabızlık
Geçen sene hep 9 numarasız oynayıp hem CL hem ligi aldılar?1 ay önce dedim madrid bu sene çok kısır kalacak hücum da
9 nosuz futbol olmaz. OLAMAZ
Mbappe tek başına kaçacak yer yok
doğru ama joselu'da fena katkı vermedi adminim kendi çapına göreGeçen sene hep 9 numarasız oynayıp hem CL hem ligi aldılar?
30 küsür yaşındaki forvet olmasa eleniyorlardı rengim emin misinGeçen sene hep 9 numarasız oynayıp hem CL hem ligi aldılar?
Ne alaka yav 1 maçi mı baz alıyorsun, santraforsuz kazandilar maçları işte30 küsür yaşındaki forvet olmasa eleniyorlardı rengim emin misin![]()
Buna ofsayt çalan hakemin düdüğü astirilmaliBu ofsayt olamaz mıydı? Vini topa hareketlenmese de kaleciyi yanıltıyor ya da görüşünü kapatıyor olamaz mı?
Pasif ofsayt dalgasına bunu iptal edecek hakem vardır bence adminimBuna ofsayt çalan hakemin düdüğü astirilmali
Kuralları bilmiyorsa olabilirPasif ofsayt dalgasına bunu iptal edecek hakem vardır bence adminim![]()