Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.624
- 66.738
- 5.003
Ne oldu. Irkçılık mı oldu yine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok yaw golden sonra kudurdularNe oldu. Irkçılık mı oldu yine
Maç boyu küfür yiyor kale arkasında, o golden sonra yaptığı abartılı dememKurtua nın hareketleri ney. Seni parlatan takım o takım ne karaktersiz hareketler bunlar.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onları görmedim. Ama o her yerde olur eski takımla maça çıkarken yersin küfür hele bir en büyük rakibe gitmişsin. Bilmiyorum o durumu yaşamadan yorum yapmak pek uygun değil belki ama eski takımın sonuçta çıkışını da yaptığın yer kulübe olan saygısından yapmaması daha uygun olur bence sadece bu oyuncu için değil genel söylüyorum.Maç boyu küfür yiyor kale arkasında, o golden sonra yaptığı abartılı demem
Real eskaza 1 tane çaksa hepsi sahaya inecek1 tane daha madde atılırsa maç tatil edilcekmiş
Real taraftarı olmak nasıl bi duygu acaba yav düşünsene gelmiş geçmiş en winner dünyanın en büyük kulübüsün.
Evet onu biliyorum. Ama bu durumu değiştirmiyor.hakemler real’i aşırı kolluyor.
Sen Real madridli değil misin yavHadi lan holiganlar 1 tane atın maç sarsın
Çok rahatsız edici bir şey ya. Dünyanın en iyi futbolcularını bir araya getir ama sonra anca hakemlerin çaldığı penaltılarla lige tutun.Evet onu biliyorum. Ama bu durumu değiştirmiyor.
Ben sadece gaassaraylıyımSen Real madridli değil misin yav
Vinicius provokatörlük yapıyor yine her an olay çıkabilir bidahaolay varsa başlığa yazsanıza
bize ne skordan
OLAY ÇIKTI fln yazın da açalım
1 torba bok atmışlar lan adama.Kurtua nın hareketleri ney. Seni parlatan takım o takım ne karaktersiz hareketler bunlar.
Bu ciddi mi1 torba bok atmışlar lan adama.
bildiğin bok :d
Siciptami gelmişler vay be1 torba bok atmışlar lan adama.
bildiğin bok :d