- 2 Nisan 2012
- 40.080
- 19.801
- 2.548
Arda'ya ne zaman kaptanlık pazubandı verilir, HARİKARDA.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
PenaltiydiFener penaltisiyla almislar, böyle sacma penaltilara dur demeli fifa uefa her kim sorumluysa
Futbol temas oyunu zaten temassiz olmaz ama Mbappe kendini net atiyor o siddette bir dokunma yokPenaltiydi
Temas oyunu dedigin vucutla olur ayaklarla temas oyunu diye yeni birsey mi icat ettinFutbol temas oyunu zaten temassiz olmaz ama Mbappe kendini net atiyor o siddette bir dokunma yok
1:45‘te. Ben buna penalti vermem. Penaltilar cok basitlesti bana göre.
Rakip takima verilse öyle bir penalti sinirlenirim netSenin bakis acina gore gecen Baris'in penaltisi da penalti degil o zaman? Dogru mu?
Rakip takima verilse öyle bir penalti sinirlenirim net
Basmak var dokunmak var
Örnegin Cenk Tosuna verilen penalti da bence verilmemeliydi net kendini atiyor
Abraham‘in st patricks macindaki penalti da beles penalti bence
Kurallar bir yana cok basit penaltilar bunlar
Hakemler kurali uyguluyor ama bana zevk vermiyor böyle penaltilar, cünkü rakip müdahalesinden ziyade oyuncu aliyor penaltiyi. Bana göre abartili bir uygulama. Acaba oyuncu kendini yere atmasa penalti verilir mi? Veya VAR‘a gidilir mi? Bilmiyorum.Ekli dosyayı görüntüle 299490
Ekli dosyayı görüntüle 299491
İkiside penaltı. Ayağa temas demek oyuncunun koşu/hareketlenmesi durdukmak oluyor zaten ikisinde de oyuncu dengesizce giriyor. Kurallar buna penaltı diyor. Sana hafif gelebilir ama yanlış karar demek değil bu.