- 20 Mayıs 2019
- 10.667
- 10.223
- 1.473
10-0-0 formasyonu bizi kurtaracaktır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vallahi 0-0-10 dan daha çok pozisyon yer bu diziliş10-0-0 formasyonu bizi kurtaracaktır
Biz bu atleticoyla ne yapacaz arkadaş
2 kere gerçek yazmissingerçek real bu değil
Vedat bey soyadınız karanlık ama yolunuz aydinlik olsun. Forumumuza hosgeldinizatleticolular öyle kosuyor ki ben bile hevesleniyorum top oynamaya
Ardam Atletico, Alanya 'dan daha mı güçlü, maçı izleyemiyorum daGOOOOOOLLLLLL
teşekkürler sağolun soy adiniz kartal ama armamiz aslandir diyeyim mademVedat bey soyadınız karanlık ama yolunuz aydinlik olsun. Forumumuza hosgeldiniz
Ben Kader mahkumuyum kardesteşekkürler sağolun soy adiniz kartal ama armamiz aslandir diyeyim madem![]()
Reali 4 çakıp paketleyip eve yolluyorlar bize neler yapacaklar tahmin bile edemiyorum Azizim gegenpressimArdam Atletico, Alanya 'dan daha mı güçlü, maçı izleyemiyorum da![]()
@Nedim Sertel ustad yorumlasin
yok ya güz gülleri mi ne öyle biri vardı o yorumlarsa daha sağlıklı olur@Nedim Sertel ustad yorumlasin
GSC: çöp
2 kere gerçek yazmissin
Kendisi gitmek istedi buraya yoksa city nin göndermesi dünya saçması bir olay dedigin gibi.citynin alvarezi göndermesini hiç anlamamıştım yerine aynı paralara marmoush falan aldılar saçma sapan