LL 26/27 H:6 | Barcelona 7-2 R. Racing Club | MS | 16 Eylül | S Sport

Ekli dosyayı görüntüle 335528
tm marketi değerlerini kıyaslıyorsak eğer.

Senin barçayı yenmen için iyi savunma ya da çok çok iyi savunma yapman değil barçanın oyunu bozacak şekilde oynaman gerekiyor.
FT ile UEFA ya yürüdüğümüz zaman çok iyi savunma yaptığımız için mi yoksa bizden kağıt üstünde güçlü rakiplerin oyununu oynamasına mani olduğumuz için mi başarılı olduk?
Bizimkiler yapar ya da yapamaz bu ayrı konu ama konu savunma değil çünkü sen savunma odaklı oynadığın zaman barçanın zaten güçlü olduğu oyunu oynamasına müsaade edeceksin.
Yav kardeşim sen beni anlıyor musun? Ben ne yazıyorum sabahtan beri. Savunma yapalım dediğimi gördün mü? Savunma yapamıyoruz diyorum sabahtan beri aynı kapıya çıkıyoruz. Bu takim sadece oyunbozan önde press ile bozarsa bozar barça'yi. Başka türlü bozamaz

Yav kardeşim sen beni anlıyor musun? Ben ne yazıyorum sabahtan beri. Savunma yapalım dediğimi gördün mü? Savunma yapamıyoruz diyorum sabahtan beri aynı kapıya çıkıyoruz. Bu takim sadece oyunbozan önde press ile bozarsa bozar barça'yi. Başka türlü bozamaz
ben savunma yapabiliyoruz diyorum zaten. barçayı savunma yapman etkilemez diyorum.

ab67706c0000da84137975a8d0be9f29e6bc0bc4
Ne videoydu ya

Geri
Üst Alt