LL H:24 | Barcelona 2-1 A.Bilbao | 20 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: LL H:24 | Barcelona 1-1 A.Bilbao | 20 Şubat | 2.Yarı

Barca 2-1'e yatacak yine.

yatın kalkın xavi ye dua edin..hala messi diyip duruyorlar bide.arjantinide gördük ;)

Cevap: LL H:24 | Barcelona 2-1 A.Bilbao | 20 Şubat | 2.Yarı

Messi delirmiş beyler

şu maçta puan kaybetse görürdüm barcayı valencıa madrid villereal mallorca sevilla deplasmanlarında ;) tutuşcaktı biyerleri :D

Pep yine Arsenal macindaki degisikligi yapti...

Bu Messi kadar bende oynarim. Alt tarafi dandik Ispanya liginde yapiyor bu hareketleri. SIkIysa gelsin Türkiye'de yapsin o hareketleri.

oyuncu degisiklikleri zaman gecirmeler falan nasil goremiyorsunuz

sirf balonluk bunlar

Yine Villa-Keita değişikliği.

dedim size hakemle federasyonla gidiyorlar

hepsi balon 2 pas ustuste yapamadilar su mac

Yahu niye kendinizi zorluyorsunuz bu kadar barcelonaya laf atmak için. Bakın bakalım dünyanın en iyi takımlarından biri olan real madrid karşısında kaç pas yapmışlar üstüste. Hayatınızda barçanın bu nesli kadar güzel top oynayan takım gördünüz mü. Mesele barcelona meselesi değil, ama hangi mantıkla barcelonaya balon deniliyor onu anlamıyorum.

Oha sahada hayalet var!

Iniesta bildiğin adamların içinden geçti lan!

Daum>Pep

Yahu niye kendinizi zorluyorsunuz bu kadar barcelonaya laf atmak için. Bakın bakalım dünyanın en iyi takımlarından biri olan real madrid karşısında kaç pas yapmışlar üstüste. Hayatınızda barçanın bu nesli kadar güzel top oynayan takım gördünüz mü. Mesele barcelona meselesi değil, ama hangi mantıkla barcelonaya balon deniliyor onu anlamıyorum.

vallaha kardeşim barca kadar ezik bir yedek kulübesi olan başka takımda görmedim. pep oyuncu degısıklıgı yapamıyor resmen korkudan :D

vallaha kardeşim barca kadar ezik bir yedek kulübesi olan başka takımda görmedim. pep oyuncu degısıklıgı yapamıyor resmen korkudan :D

Messi'nin iyi olduğu gerçeğini anlamadığım bir sebeple kendine yediremeyenler ''bireysel yetenek'' falan gibi laflarla ronaldoyu en iyi ilan ederler. Barcelona'nın iyi takım olduğunu kendine yediremeyenler de yedek kulübesiyle falan uğraşır. Tamam yedekler çok iyi olmayabilir ama burdan barcelonanın balon bir takım olduğu sonucuna nasıl varıyorsunuz? Barcelona uçan balonsa sizi de uçursun.

unbenanntytb.jpg

Barca balondur, iste kaniti.

Guardiola 90. dakikada zaman geçirmek adına oyuncu değiştiriyor. Büyük takım hiç böyle vakit geçirir mi beyler ?

Az eleştirmediniz bu yüzden Riijkard'ı lan!

Geri
Üst Alt