LL H:32 | Real Madrid 1-1 Barcelona | 16 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: LL H:32 | Real Madrid - Barcelona | 16 Nisan | 23.00 | NTV Spor

Bir Atletico Madrid taraftari olarak iki takimada basarilar dilerim. Bence bu macta ezeli rakibimiz Real Madrid Barcelonaya ''dur orda'' diyecektir.

:D arkadaslar Ispanya ligini taraf tutarak degil, futboldan keyif alarak izleyin. Yemisim kupasini bilmem nesini.

real barça maçları taraf tutmadan tat vermez diğer dediklerine katılıyorum :D

barca tek farkla alır.

Akşam burada olamayacağım. Doğru pozisyon alın gençler :yenieek:

6 tane atmaz Barca deplasmanda , o kadar da acımasız değildirler herhalde.

Not: Barcelona karşılaşmayı kazanırsa tarihte ilk kez 3 yıl üst üste deplasmanda Real Madrid'i mağlup ederek tarihe geçecek.

Valla daha iki sene önce atti acimasiz adamlar :D

Sinirlendiriyolar maç içinde. O yüzden atmışlardı 6 tane. Hatta geçen maçta 2-0 dı skor realli futbolcular futbolu bırakıp , tekme tokat dalmaya başladılar ondan sonra 5-0 oldu skor.

Sinirlendiriyolar maç içinde. O yüzden atmışlardı 6 tane. Hatta geçen maçta 2-0 dı skor realli futbolcular futbolu bırakıp , tekme tokat dalmaya başladılar ondan sonra 5-0 oldu skor.

Çakma Hayrettin Valdes'in yaptıkları, Puyol'un maç boyu çirkeflikleri veya Messi'nin şu sahtekarlığına ne demeli peki ? Koskoca Guardiola bile Ronaldo'yu tahrik etme çabası içerisinde.

YouTube - Ricardo Carvalho elbows Messi

Yazik olacak, yazik. :D

Yazik olacak, yazik. :D

Madrid taraftarı bile beraberliğe fln razıdır bu maç. 4 maçın içinde ki en önemsiz maç yani. Asıl maç CL'de başlayacak. Mourinho'da az çok bizlere kendini tanıttıysa, değişik taktikler deneyecektir. 4 maçta en az %50 şansı var. Eşit yani durumlar.

Madrid taraftarı bile beraberliğe fln razıdır bu maç. 4 maçın içinde ki en önemsiz maç yani. Asıl maç CL'de başlayacak. Mourinho'da az çok bizlere kendini tanıttıysa, değişik taktikler deneyecektir. 4 maçta en az %50 şansı var. Eşit yani durumlar.

Real bu maci farkli kaybederse psikolojik olarak cöker gibi geliyor bana. Bu mactan hemen 4 gün sonra yine karsilacaklar cünkü ve o mactan da Barca galip cikarsa, Sampiyonlar ligi maclarinda da Real'i rahat gecerler.

Bu mac baslangicin sonu olabilir Real icin. :D

Tamam o da yanlış, fevri bir hareket. Yalnız İspanya kaptanıda Ramos'un halini hatrını sormak için 40 metre depar atmadı. Puyol'un orada Ramos'un üzerine yürümesi ortalığı iyice gerdi. Zaten 5-0 gibi ezici bir skorla rakibine üstünlük kurmuşsun, maçında son dakikası, ne gerek var böyle provokatif hareketlere ?

Ben kimsenin taraftarı degilim ama

Real Madrid taraftarlarına inanamıyorum tahrik etmişler falan adamlar ezdi be resmen ırzına geçtiler gururlarıyla oynadılar 5-0 maçta neden bahzediyosunuz ? :D

Ben kimsenin taraftarı degilim ama

Real Madrid taraftarlarına inanamıyorum tahrik etmişler falan adamlar ezdi be resmen ırzına geçtiler gururlarıyla oynadılar 5-0 maçta neden bahzediyosunuz ? :D

Algıda problem var sanırım ? Biz burada maç içinde geçen olaylardan bahsediyoruz, sen konuyu maçın skoruna getiriyorsun. Ha bu arada Real Madrid taraftarı değilim, sadece geçmişten gelen bir sempatim var. :)

Geri
Üst Alt