LL H:32 | Real Madrid 1-1 Barcelona | 16 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: LL H:32 | Real Madrid 0-0 Barcelona | 16 Nisan | İlk Yarı | NTV Spor

Ronaldo o yaptığı hareketleri adam geçemeyecekse yapmasın bir zahmet.Rakibi karşıya alıp topun üstünden atlamakla bitmiyor olay.Çünkü o hareketlerin mucidi olan üstad o hareketleri yaptığı gibi karşısındakini rahatça geçip maymun edebiliyordu.

Beyler Mou´ya sallamadan önce Barcelona´yı durdurmanın başka yolu varsa buyrun söyleyin.Önerilerinizi merakla bekliyorum.

Bir de tamam Barcalıyız filan ama David Villa'nın pozisyonunun penaltıyla uzaktan yakından alakası yok. Rıdvan sallıyor. tekrarında o kadar net belliki daha Casillas ile temas etmeden düşmeye başladığı.

Aynen. Körmüdür nedir Rıdvan oldu bari Casillas hiç hamle yapmasın baksın sadece topa. Pozisyonun penaltı ile alakası yok

Kendi yari alaninda mi? Puyol Pique nerdeyse orta saha ortasinda. Real'i yaptigi zaten kontra atak, o oyunu dikine oynamak degil. Ayrica Madrid anti futbol oynuyor takim halinde defans yapiyor

Valla onu bunu bilmem. Sen zevk aliyormusun yani? Bi ara 10 dakika boyunca orta bölgede cevirip durdular.

O değil de ilk yarının kader anı bence Messi'nin kaçırdığı gol pozisyonuydu. O top gol olsaydı işler çok değişirdi, gitti saçma sapan bir şekilde pozisyonu yedi.

Asirtma pozisyonunda ki daha netti bence, orada asirtma yerine koseye vursa gol

Yanlız ronaldo ile Messi arasında uçurumlar var.

Bu rıdvan cok konusuyor yalnız ercan tanerden fazla konustu :D

Ronaldo o yaptığı hareketleri adam geçemeyecekse yapmasın bir zahmet.Rakibi karşıya alıp topun üstünden atlamakla bitmiyor olay.Çünkü o hareketlerin mucidi olan üstad o hareketleri yaptığı gibi karşısındakini rahatça geçip maymun edebiliyordu.

Ronaldinho´yu dedin sanırım.

Valla onu bunu bilmem. Sen zevk aliyormusun yani? Bi ara 10 dakika boyunca orta bölgede cevirip durdular.

Ben zevk aliyorum demedim. Macin zevkli gecmesi icin 2 tarafinda acik futbol oynamasi lazim. Maalesef Madrid acik futbol oynamiyor

mourinho 1-0 olsun benim olsun diyor.

kaybetmekte istemiyor. en kötü ihtimal berabere kalmak icin cok defansif bir yapi ile cikmis.

hic tadi yok el clasico'nun.

Mourinho bize gelsin, fenere karsi bukadar önemli bir macta, sampiyonluk yarisinda, böyle oyniyalim, linc edilirdi herif.

Kapanmak diyen arkadaşlar hangi maçı izliyor merak ediyorum...

Bir topumuz çizgiden çıktı...

El insaf...

hayri reyiz

goltvdeki jenerige bak

uefa jenerigi

sadece keita reyizin taklalari golleri var jenerikte

1 senedir gozumuze sokar gibi :(

biktim artikkk yaaa

yokmu baska topcu

Bence var...

Zenci görünümlü çakma kanat...

Nerdeyse beyaz fiyatına...

Ne akıllı başkansınnn...

Yanlız ronaldo ile Messi arasında uçurumlar var.
Aynen.Bence Ronaldo manu da kalmalıydı.Reale geldikten sonra oyunu çok geriledi(İstatistiklerden bahsetmiyorum) Manudayken resmen oyunu domine ediyordu.

Geri
Üst Alt