LL H:38 | Real Madrid 8-1 Almería | 21 Mayıs | Maç Sonucu

Cevap: LL H:38 | Real Madrid 8-1 Almería | 21 Mayıs | Maç Sonucu

:D güzel bi kapanış oldu

oha napmış madrid öle

Bu kadar baskıya rağmen adam hayvanımsı bir performans sergiliyor.Ronaldo bu sene altın topu haketti.

doğrudur hocalar dahada atan çıkmaz kolay kolay bu kadar gol messi hayatta atamaz belki iyi bir forvete attırır ama.

Cevap: LL H:38 | Real Madrid 8-1 Almería | 21 Mayıs | İkinci Yarı | NTV Spor

Bu kadar iyiyse, bu kadar etrafında iyi oyuncular varsa, Dünya'nın en iyi kalecisiyle aynı takımdaysa neden kulübü hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde iki senedir devre dışı kalıyor?

İspanya'da Real Madrid ve Barcelona ile diğer takımlar arasında çok ciddi farklar var. Bence şahsen İngiltere'de bir sezonda attığı o 30 küsür gol çok daha hem de çok daha büyük bir başarı.

Barcelona'nın makine düzeninde işleyen sistemi yüzünden olabilir mi?

Barcelona'yı Barcelona yapan oyuncu kalitesinden ziyade oturmuş sistemi ve hücum setleri. Oyuncular sisteme adapte olup hücum setlerini öğrendikten sonra Xavi yerine Keita oynamış, Iniesta yerine Afellay, Messi yerine Bojan fark etmez.

Real Madrid'in oturmuş bir yapısı yok, 1-2 sene sonra Mourinho sistemini iyice yerleştirip Barcelona'yı geçecektir bence. Ama 1 senede olcak iş değil 2004 yılından beri aynı sistemi uygulayan takımı geçmek.

Ronaldo seneye geliştirebilir bu sayıyı yalnız. Arkaya Nuri ve Hamit'in gelmesi orta saha kuvvetini arttırdı kafadan. Ronaldo daha çok hücuma dönük olacaktır. Golü daha çok düşünecek, golü daha çok düşündürecekler ona. Ben geliştirebileceğini düşünüyorum.

Bu kadar iyiyse, bu kadar etrafında iyi oyuncular varsa, Dünya'nın en iyi kalecisiyle aynı takımdaysa neden kulübü hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde iki senedir devre dışı kalıyor?

İspanya'da Real Madrid ve Barcelona ile diğer takımlar arasında çok ciddi farklar var. Bence şahsen İngiltere'de bir sezonda attığı o 30 küsür gol çok daha hem de çok daha büyük bir başarı.

Ben bilmem hanım bilir. Kendini Dünya'nın en iyi ligi Premier'de zaten kanıtlamıştı. O zaman bile ''Robben Ronaldo'dan daha iyi yhaaa'' diyenler vardı. Şimdi kendini İspanya'da da kanıtlayıp herkesi susturdu. Ayrıca bir takımın başarısızlığını Ronaldo'ya bağlaman komik Umutcum. O zaman, Arda Turan ve Baros'da dandik. Galatasaray 3 senedir kupa alamıyor.

Adamı ne kadar kötüleselerde ki neden kötülerler bilinmez, adam atıyor..

Adam 120. dakikada depar atıyor, 90. dakikada depar atıyor, bencil diyenlere de çok güzel cevap veriyor. Ronaldo, bencil felan değil. 40 gol felaket birşey. Messi'yle beraber bu adamı izlediğimiz için şanslı olmalıyız. Zevk veriyor futbolseverlere. Şimdi burada gelip de; ''büyük maçlarda oynasın yeaaa'' demeyin.

N'aptın Umut sen?:o Lan başkası yazsa dalga geçerdim bu mesajla. En iyi kaleciyle aynı takımda olması başarı mı getirir? Koskoca 9 kişilik bir insan topluluğu kalıyor geriye. Orta sahası çok zayıftı Real'in, güçlendi. Seneye daha iyi performans gösterirler bence. Etme eyleme ula, senden bu kadar sıradan bir yorum beklemezdim.

Ha bu arada, son söylediğin cümleye katılabilirim, İngiltere'de attığı gol sayısı daha değerli bence de.

Barcelona'nın makine düzeninde işleyen sistemi yüzünden olabilir mi?

Barcelona'yı Barcelona yapan oyuncu kalitesinden ziyade oturmuş sistemi ve hücum setleri. Oyuncular sisteme adapte olup hücum setlerini öğrendikten sonra Xavi yerine Keita oynamış, Iniesta yerine Afellay, Messi yerine Bojan fark etmez.

Real Madrid'in oturmuş bir yapısı yok, 1-2 sene sonra Mourinho sistemini iyice yerleştirip Barcelona'yı geçecektir bence. Ama 1 senede olcak iş değil 2004 yılından beri aynı sistemi uygulayan takımı geçmek.

Geçen sene Barcelona yüzünden Şampiyonlar Ligi'nden devre dışından kalmadılar. Lyon'a elendiler Ocak ayında 500.000 euroya alınmış Cissokho'nun şov yaptığı maçlarda.

Konu da bu değil zaten, bireysel yetenek bir yere kadar götürüyor takımı senin de dediğin gibi. O yüzden şahsen benim gözümde bu 40 golün O KADAR EFSANE bir önemi yok çünkü diğer takımlar cidden ama cidden ÇOK ÇOK zayıf.

İngiltere'de kanatken attığı 30 küsür gol bence kırılması ve inanılması çok daha zor bir başarı.

bu adam manu dada böyleydi hem şampiyon hem şl kupasını kaldırdı.m bencillikle alakası yok

Çok iyi nokta yakaladın popovic :yenieek:

Yalnız demeyeyim dedim ama yine rahat edemeyeceğim. Şu Muhammet insanı Messi 40 yapsa aynı şeyi söyler miydi acaba?:ays:

Messi yere göğe sığmazdı kesin, iyi tanırım MKG'yı.

Umut tek katıldığım nokta var sana, sen üstü kapalı dedin, ben açık söyleyim İspanya Ligi çok ama çok dandik bir lig.

Beyler kusura bakmayın da o ilk paragrafım Sercan'a attığım mesajda ironiydi zaten. Ben sadece Ronaldo'nun başarısının bu kadar abartılmasını anlamıyorum çünkü İspanya Ligi cidden çok zayıf bir lig. Yani şöyle söyleyeyim; BENCE Ronaldo'nun bu kırdığı rekoru Messi de zayıf rakiplere karşı vs. kendini kastığında atabilir ya da 29-30 yaşındaki bir Drogba vs. bu rekoru kırabilir ama Ronaldo'nun İngiltere'de kırdığı rekor hem de kanat oynarken çok daha kırılması ve inanılması güç bir rekor.

O nedenle adam zaten daha zorunu önceden yapmışken bu rekorun bu kadar bi önemi yok bence. Son olarak da futbolun bu halinden na-memnun bir dede söyleşiyi ile "Endüstriyel futbol yüzünden oluyor bunlar." demek istiyorum.

Geçen sene Barcelona yüzünden Şampiyonlar Ligi'nden devre dışından kalmadılar. Lyon'a elendiler Ocak ayında 500.000 euroya alınmış Cissokho'nun şov yaptığı maçlarda.

Konu da bu değil zaten, bireysel yetenek bir yere kadar götürüyor takımı senin de dediğin gibi. O yüzden şahsen benim gözümde bu 40 golün O KADAR EFSANE bir önemi yok çünkü diğer takımlar cidden ama cidden ÇOK ÇOK zayıf.

İngiltere'de kanatken attığı 30 küsür gol bence kırılması ve inanılması çok daha zor bir başarı.

porto cissokhoyu asla 500 bin euroya satmadı iyi bir araştır bence.

Geri
Üst Alt