- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.474
- 5.103
Cevap: LL H:38 | Real Madrid 8-1 Almería | 21 Mayıs | Maç Sonucu
güzel bi kapanış oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şişko ronaldo daydı galiba rekor 34 golle yanlışmı biliyorum?
Bu kadar iyiyse, bu kadar etrafında iyi oyuncular varsa, Dünya'nın en iyi kalecisiyle aynı takımdaysa neden kulübü hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde iki senedir devre dışı kalıyor?
İspanya'da Real Madrid ve Barcelona ile diğer takımlar arasında çok ciddi farklar var. Bence şahsen İngiltere'de bir sezonda attığı o 30 küsür gol çok daha hem de çok daha büyük bir başarı.
Bu kadar iyiyse, bu kadar etrafında iyi oyuncular varsa, Dünya'nın en iyi kalecisiyle aynı takımdaysa neden kulübü hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde iki senedir devre dışı kalıyor?
İspanya'da Real Madrid ve Barcelona ile diğer takımlar arasında çok ciddi farklar var. Bence şahsen İngiltere'de bir sezonda attığı o 30 küsür gol çok daha hem de çok daha büyük bir başarı.
Barcelona'nın makine düzeninde işleyen sistemi yüzünden olabilir mi?
Barcelona'yı Barcelona yapan oyuncu kalitesinden ziyade oturmuş sistemi ve hücum setleri. Oyuncular sisteme adapte olup hücum setlerini öğrendikten sonra Xavi yerine Keita oynamış, Iniesta yerine Afellay, Messi yerine Bojan fark etmez.
Real Madrid'in oturmuş bir yapısı yok, 1-2 sene sonra Mourinho sistemini iyice yerleştirip Barcelona'yı geçecektir bence. Ama 1 senede olcak iş değil 2004 yılından beri aynı sistemi uygulayan takımı geçmek.
Geçen sene Barcelona yüzünden Şampiyonlar Ligi'nden devre dışından kalmadılar. Lyon'a elendiler Ocak ayında 500.000 euroya alınmış Cissokho'nun şov yaptığı maçlarda.
Konu da bu değil zaten, bireysel yetenek bir yere kadar götürüyor takımı senin de dediğin gibi. O yüzden şahsen benim gözümde bu 40 golün O KADAR EFSANE bir önemi yok çünkü diğer takımlar cidden ama cidden ÇOK ÇOK zayıf.
İngiltere'de kanatken attığı 30 küsür gol bence kırılması ve inanılması çok daha zor bir başarı.