LL H:38 | Real Madrid 8-1 Almería | 21 Mayıs | Maç Sonucu

Cevap: LL H:38 | Real Madrid 8-1 Almería | 21 Mayıs | Maç Sonucu

Umut'a katıldım lan şimdi, haklı. Aldın şûkunu.

ispanya ligi ronaldoya dandikse messiye de dandik ronaldo ingiltere de ispatladı kendini messi de ingiltereye gitsin bu futbolunu sürdürsün dünyanın gelmiş geçmiş en iyi adamı derim ama şu an benim için soru işareti sadece makine düzeninde işleyen bir takımda oynadığı için

Yalnız demeyeyim dedim ama yine rahat edemeyeceğim. Şu Muhammet insanı Messi 40 yapsa aynı şeyi söyler miydi acaba?:ays:

Messi yere göğe sığmazdı kesin, iyi tanırım MKG'yı.

Söylerim. Barcelona için de, Real Madrid için de aynı yorumu yaparım. İspanya liginde neden iki, bazen üç takımı izliyorum sanıyorsun hayatım? İspanya dandik bir lig. Takımlar topu bekliyor, pozisyon alamıyor. Tek yaptıkları sağa sola gitmek. Mücadele güçleri yok, zayıflığı kabul ediyorlar. Bu yüzden benim için İngiltere > İtalya > Fransa > İspanya > Hollanda 'dır. Kulüp bazında elbette.

Cevap: LL H:38 | Real Madrid 8-1 Almería | 21 Mayıs | İkinci Yarı | NTV Spor

Beyler kusura bakmayın da o ilk paragrafım Sercan'a attığım mesajda ironiydi zaten. Ben sadece Ronaldo'nun başarısının bu kadar abartılmasını anlamıyorum çünkü İspanya Ligi cidden çok zayıf bir lig. Yani şöyle söyleyeyim; BENCE Ronaldo'nun bu kırdığı rekoru Messi de zayıf rakiplere karşı vs. kendini kastığında atabilir ya da 29-30 yaşındaki bir Drogba vs. bu rekoru kırabilir ama Ronaldo'nun İngiltere'de kırdığı rekor hem de kanat oynarken çok daha kırılması ve inanılması güç bir rekor.

O nedenle adam zaten daha zorunu önceden yapmışken bu rekorun bu kadar bi önemi yok bence. Son olarak da futbolun bu halinden na-memnun bir dede söyleşiyi ile "Endüstriyel futbol yüzünden oluyor bunlar." demek istiyorum.

Şuan Messi 40 golle rekor kırsa, ben şu yazının aynısını Messi'ye karşı yazsam, en az 30 üye üzerime çullanırdı, forumdan ihraç edilirdim galiba. :D Bir nevi Messi Fenerbahçe'nin medyatik gücü gibi, Ronaldo'da Galatasaray'ın medyatik güçsüz kolu gibi.

Söylerim. Barcelona için de, Real Madrid için de aynı yorumu yaparım. İspanya liginde neden iki, bazen üç takımı izliyorum sanıyorsun hayatım? İspanya dandik bir lig. Takımlar topu bekliyor, pozisyon alamıyor. Tek yaptıkları sağa sola gitmek. Mücadele güçleri yok, zayıflığı kabul ediyorlar. Bu yüzden benim için İngiltere > İtalya > Fransa > İspanya > Hollanda 'dır. Kulüp bazında elbette.

Bunları geçtim, defans yapma gayesi yok İspanya'daki takımlarda. ÇOK ÇOK içler acısı bir durum bu. Zaten arada sırada defans yapmayı cidden aklarına koyan takımlar Almeria gibi, geçen senelerde Getafe gibi başarıyı yakalıyorlar az da olsa süpriz bir şekilde.

süper bir futbolcu bu ronaldo

Beyler kusura bakmayın da o ilk paragrafım Sercan'a attığım mesajda ironiydi zaten. Ben sadece Ronaldo'nun başarısının bu kadar abartılmasını anlamıyorum çünkü İspanya Ligi cidden çok zayıf bir lig. Yani şöyle söyleyeyim; BENCE Ronaldo'nun bu kırdığı rekoru Messi de zayıf rakiplere karşı vs. kendini kastığında atabilir ya da 29-30 yaşındaki bir Drogba vs. bu rekoru kırabilir ama Ronaldo'nun İngiltere'de kırdığı rekor hem de kanat oynarken çok daha kırılması ve inanılması güç bir rekor.

O nedenle adam zaten daha zorunu önceden yapmışken bu rekorun bu kadar bi önemi yok bence. Son olarak da futbolun bu halinden na-memnun bir dede söyleşiyi ile "Endüstriyel futbol yüzünden oluyor bunlar." demek istiyorum.

Bi şey diyemiyorum.

Şuan Messi 40 golle rekor kırsa, ben şu yazının aynısını Messi'ye karşı yazsam, en az 30 üye üzerime çullanırdı, forumdan ihraç edilirdim galiba. :D Bir nevi Messi Fenerbahçe'nin medyatik gücü gibi, Ronaldo'da Galatasaray'ın medyatik güçsüz kolu gibi.

Haklısın Sercan sonuna kadar. Karakter ve davranış meselesi bu. Türk halkında vardır bu özellik yani, hep iyi adamları tutmak ya da hep mazlumun yanında yer almak. Ama her türlü Messi de kırsa Ronaldo da kırsa pek abartılacak bir rekor değil bu. Türkiye'de bile atsa şu 40 golü Ronaldo çok daha önemli bir rekor kırmış olurdu desem yeridir yani.

İngiltere'yi orada görmeyeni dövüyorlar zaten. İspanya'nın tek artısı yıldız sayısı çok, onlar da 2 takıma toplanmış halde.

Bi şey diyemiyorum.

Sen deme zaten, Bynum hakkında yaptıkların yorumlardan sonra taraflı olduğun takımlar karşısında gözünün ne kadar kör olabildiğini gördüm ben.

Haklısın Sercan sonuna kadar. Karakter ve davranış meselesi bu. Türk halkında vardır bu özellik yani, hep iyi adamları tutmak ya da hep mazlumun yanında yer almak. Ama her türlü Messi de kırsa Ronaldo da kırsa pek abartılacak bir rekor değil bu. Türkiye'de bile atsa şu 40 golü Ronaldo çok daha önemli bir rekor kırmış olurdu desem yeridir yani.

Olm Ronaldo 80 gol atsa da, siz bir kulp takardınız. En kötü top yuvarlak der geçersiniz. :D

koy ronaldo yo barça ya 70 tane atar.

Olm Ronaldo 80 gol atsa da, siz bir kulp takardınız. En kötü top yuvarlak der geçersiniz. :D

Siz derken beni katma içine. Hiç bir zaman Barcelona yanlılığı ya da Real Madrid yanlılığı yapmadım, yapmam da. Barcelona'nın yarı-final ilk maçında antipatikleşmeye başladığını söyleyen de bendim.

Umut'un dedikleri gayet mantıklı. Neden Umut'a karşı çıkıyorsunuz onu da açıklayın adam gibi bir zahmet. Adam zaten Ronaldo'nun hakkını veriyor.

Ayrıca olayın Messi ile ne alakası var onu da anlamadım. Messi zaten şampiyonlar liginin en fazla gol atanı. Bu ona yeter de artar.

Bunları geçtim, defans yapma gayesi yok İspanya'daki takımlarda. ÇOK ÇOK içler acısı bir durum bu. Zaten arada sırada defans yapmayı cidden aklarına koyan takımlar Almeria gibi, geçen senelerde Getafe gibi başarıyı yakalıyorlar az da olsa süpriz bir şekilde.

Ya da bu yıl Sporting Gijon gibi. İki büyük takımı da fena zorladılar. Neden İspanyol futbolunda Avrupa Ligleri daha önemli kabul ediliyor? Çünkü ligde kendilerini kabul ettirebilecek düzeyde yarışmıyorlar. Kupa için rekabete girilecek takım sayısı bir. 2000'lerin başında Valencia ve 90'ların ortalarında Atletico iyiydi. Sadece bu. İngiliz futbolunda lig şampiyonluğu daha önemlidir. Bundan bir kaç yıl önce Şampiyonlar Ligi yarı finalinde üç İngiliz takımı görürdük. Liverpool'un gerilemesi sayıyı düşürdü ama tekrar ayağa kalkacaklardır. Buna rağmen ligi daha fazla önemsiyorlar.

bence ronaldoya ön yargı var ronaldo gayet oyunu, karakteri düzgün bir adam. adamı çirkef ilan edenler maçını bile izlememiştir belki. ben ronaldonun rakibine karşı aşırı hareketlerini görmedim. aldığı parayı hak etmek için de sürekli hırslı oynayan ve o anlamda da karakter sahibi biri

Siz derken beni katma içine. Hiç bir zaman Barcelona yanlılığı ya da Real Madrid yanlılığı yapmadım, yapmam da. Barcelona'nın yarı-final ilk maçında antipatikleşmeye başladığını söyleyen de bendim.

Siz derken Barcelona tarafındasın bende Madrid tarafındayım gibisinden demedim. Sen Ronaldo karşıtısın biraz, bende Ronaldo yandaşıyım biraz. :)

gençler seneye nuri hamit real de sizi realli olmaya davet ediyorum:) mourinho reis dışında kimse almazdı bizim topçuları reale adama saygım bir kat daha arttı

Geri
Üst Alt