LL Süper Kupa 1.Maç | Real Madrid 2-2 Barcelona | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: LL Süper Kupa 1.Maç | Real Madrid 1-2 Barcelona | D.A. | 14 Ağustos | Kanal D

Kulübede Xavi varken ben de atarım o golü xD xd

Cevap: LL Süper Kupa 1.Maç | Real Madrid 1-2 Barcelona | D.A. | 14 Ağustos | Kanal D

her El Classico da olduğu gibi yine hakem ikili mücadelelerde Barca lehine çalıyor. Barca daha 40. dakikada çirkefliğini gösterdi kalecisi zamandan çalıyor, Galatasaray - Fb derbilerinde hakemlerin hep fb yi kolladığı gibi Real - Barca maçlarında Barca korunuyor. Real Madridin talihini bizimkine benzetiyorum ben :( futbol şansı yine Barcanın yanında. Bizim fb maçlarını hatırlayın ne kadar iyi oynasak bile bizim futbolcuların birinin sırtına çarpar gol olurdu top kalemizde :( bala yenerlerdi bizi

Yalnız 2 beyinle oynayan Barcelona'da beynin biri olmayınca Messi'nin foyasıda ortaya cıkıyor. Vallahi billahi inanamıyorum, bu adammı yıllardır Dünyanın en iyi futbolcusu olarak gösteriliyor.

ben dedim de renkdaş problem nedir k?? Kötü bişey mi dedim..Ben kendi renkdaşlarımla Barca Real için kavga etmem..Sadece basın gücünü siyasi gücü arkasına alan takımları sevmiyorum örnek ezik fener

Bu Franco muhabbetini İspanya 'da bile açmıyormış çok ayıp olarak düşünüyorlar.

Real oynuyor barca atıyor.Yalnız barca'nın defans'da sıkıntı var. 2.yarı'da busquets ve xavi'yi oyunda bekliyorum.Madrid'de hamit ve nuri'yi alsada türk'lerin gücünü görsek keşke.

Hamit sakat değil mi yahu. Nuriyi bu maçta riske etmez

Isin icine katalun, Franco, siyaset vs. konularini karistiranlar konudan atilacaktir.

İspanyadan menajer arkadaşım söyledi.Fabregas bitmiş

Bu arada Abidal elle kesti net penaltıydı es geçildi.

fabregas bitmiş beyler

Melo+Selçuk

Khedira+Xabi

Gerçekten hangisi iyi, fanatiklik yapmadan cevaplayın. Madrid'e hiç yakışmıyor şu orta saha yahu.

Tamam ortasaha çok iyi oldu bizde ama kusura bakmayın Xabi dünyada mevkisinin ilk3-5 oyuncusundan biridir. Hepsini üçle çarpar o adam. Sociedad'dan beri çok beğenirim.

her El Classico da olduğu gibi yine hakem ikili mücadelelerde Barca lehine çalıyor. Barca daha 40. dakikada çirkefliğini gösterdi kalecisi zamandan çalıyor, Galatasaray - Fb derbilerinde hakemlerin hep fb yi kolladığı gibi Real - Barca maçlarında Barca korunuyor. Real Madridin talihini bizimkine benzetiyorum ben :( futbol şansı yine Barcanın yanında. Bizim fb maçlarını hatırlayın ne kadar iyi oynasak bile bizim futbolcuların birinin sırtına çarpar gol olurdu top kalemizde :( bala yenerlerdi bizi

Federasyon istifa :(

Bu Franco muhabbetini İspanya 'da bile açmıyormış çok ayıp olarak düşünüyorlar.

Evet hiç bi şekilde açtırmıyorlar çünkü kötü bir olaydı..Neyse futbola dönelim dediğim gibi Ben Galatasaraylıyım,sende öyle:)

Yedek ağırlıklı Barca kadrosu bile madridi yeniyor.

Ne olacak bu madridin hali ?

Barcelona Madrid'i yeniyor değil, Madrid Barcelona'ya yeniliyor.

messi bi yürü git ya

real fizik gucu farkini cok iyi kullandi

fizik olarak ezdiler bir sure

barcanin buna dikkat etmesi lazim bu sene isleri zor bu dengeyi kuramazlarsa

butun ortadaki toplari real aldi havadan yerden

tiago falan bebe gibi kalio

Geri
Üst Alt