LL Süper Kupa 1.Maç | Real Madrid 2-2 Barcelona | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: LL Süper Kupa 1.Maç | Real Madrid 2-2 Barcelona | 2.Y | 14 Ağustos | Kanal D

Galatasarayımızın o şekilde oynamasına itiraz eder misin ?

top çeviren takımları çok paslı futbolu sevmiyorum hacı ben dikine çabuk oynanan futboldan hoşlanırım her an her şeye açık oluyor maç bol aksiyonlu heyecanı bol oluyor :) Barca maçın heyecanını öldürüyor hep 70 den sonra herkezin futbol zevki başka tabi Barcayı izlerken uykum geliyor benim

Cevap: LL Süper Kupa 1.Maç | Real Madrid 2-2 Barcelona | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Real, Barca'nın en kötü halinde bile ancak beraberlik aldı. Real çok iyi takım; ama Barca ayrı. Bazı arkadaşlar Barca'nın oyunu kabak tadı verdi diyor. Bu kabağın tadı epey lezzetli.

Cevap: LL Süper Kupa 1.Maç | Real Madrid 2-2 Barcelona | 14 Ağustos | Maç Sonucu

5-2 6-2 bitecek maç berabere bitti.konuşacak pek birşey yok.

Barca bugun anti futbol oynadi,aksini söyleyen futboldan anlamiyor:D

Cevap: LL Süper Kupa 1.Maç | Real Madrid 2-2 Barcelona | 2.Y | 14 Ağustos | Kanal D

hala hakem diyenler mi var Allah aşkına yahu iyi arızaya bağladınız son 6 el clasicoyu açıp tekrar bakın derim barcanın lehine 10 tane karar verildiyse madridin 100'dür.

Nou Camp'a bekliyoruz.. ;)

Cevap: LL Süper Kupa 1.Maç | Real Madrid 2-2 Barcelona | Maç Sonucu| 14 Ağustos | Ka

Eğer benzemayı daha erken çıkarsa gelebilirdi gol. Her ayağına gelen topu ezdi benzema

madrid kendi kazdığı kuyuya kendisi düştü iki devre öncesi'de barca yarı sahasını suladılar ve ters tepti hiç bu oyunlara girmeseler belki madrid 4-5'i bile bulabilirdi.

Ronaldo'o bitmis beyler.

Real'li futbolcuların bilinç altına Barca korkusu yerleşmiş o yüzden rahat oynayamıyorlar bizim Kadıköy sendromu gibi.

Real Madrid bu Barcelona´yi yenemiyorsa, bundan sonra .ok yener. Son bi kac senede gördügüm en kötü Barca´ydi. Ayrica Sanchez´in Barcelona´da cok verimli olacagini düsünmüyorum. Barcelona´ya gelen yeni futbolcular Barcelona´yi sadece gücsüzlestirebilir bence. Zaten insanüstü bir takim. Sanchez Manchez olmamis

Nou Camp 'ta Real Madrid yener.

O kadar para harca, barca nın yedek ağırlıklı kadrosunu kendi evinde yenemiyorsun. Bu kadar kötü oynamasına rağmen.

Real madrid fizik olarak barca dan cok ustun.

Önemli eksiklerine rağmen deplasmanda oynaması gerektiği gibi oynayıp alması gerekeni aldı Barça.Kupa şimdiden hayırlı olsun :p

berabere bitti 2-2

Real Madrid çok daha hazır ve diri bir görüntüdeydi. Barcelona Pique ve Xavi olamayınca pas organizasyonlarında sorun yaşadı başlarda, Abidal ve Thiago heyecanlı görüntü çizdi top kullanırken.

Barcelona'nın idmanlara geç başladığı çok bariz görülüyor, yine de bu sezon Real Madrid'in fizik olarak daha üstün bir takım olacağını düşünüyorum.

Mourinho'nun etkisiz olan Mesut'ta bu kadar ısrar edip Kaka gibi bir adamı niye hiç kullanmadığını da anlayamadım açıkçası. :o

Barça Nou Camp'ta kupayı alacak.

O kadar para harca, barca nın yedek ağırlıklı kadrosunu kendi evinde yenemiyorsun.

Barca para harcamıyor mu ? Son 5 yılı incelesen belki Barca da Real kadar harcamıştır ama hep Real in harcamaları göze batıyor nedense

Geri
Üst Alt