Özgür Şener
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 11.059
- 159
- 1.388
Cevap: LL Süper Kupa 2.Maç | Barcelona 3-2 Real Madrid | 17 Ağustos | Maç Sonucu
realliler şaşırdı yahu artık yenilmekten.
realliler şaşırdı yahu artık yenilmekten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Adriona girdikten sonra resmen dayak yedi..Ne atmasından bahsediyorsun..Her takımda kendisini atan bir kaç tane adam vardır..Barcelonadada var böyle adamlar..Ama real madrit o kadar rezil ki bunlarda biraz abartıyorlar...
Yahu hayır siz bu pepenin,marcelonun yaptıklarını falan normal mi karşılıyorsunuz..yamişim reali,barcayı yahu..Adamlar birbirine acımasızca tekme atıyor..Bu pepe denen şerefsiz futboldan men edilmeli..
Barcelona'nın fenerbahçe balı, Real Madrid'in fenerbahçe çirkefliği var.![]()
belkı mıllı takımı sallamıyodur ne bılıyım ama arjantın en son ne zaman dunya kupası aldı,en son maradona varken aldılar galıba![]()
yalnız fener deplasmanları için güzel taktik bu, real gibi oyunu germek lazım, onların yaptığına öyle cevap verecen![]()
Real bugün oyun olarak,pozisyon olarak Barçayı harcamıştır..
Barçadaki uzaylı fırlama olmasa barça maçı zaten kaybedecekti.
Forza Real!!
Barcelona'da Fenerbahce bali var resmen.
Top falan oynadiklari yok adamlarin, tüm mac boyunca defans yapip, iki topla gol attilar.
Bu ülkede herkes Barcelona sempatizanı.Holigan hatta.Herkes gider biz kalırız biz Madridliyizbarcelonayı fenerbahçeye benzetiyorum.Sürekli topu madrid oynuyor barca kazanıyor.Yine sayısız gol kaçırdı Madrid.Ertem şener katalan sanırım.ben hayatımda bu kadar taraflı bi maç dinlemedim.
Sana birisi "Hagi olmasa UEFA'yı alamazdınız" dese, o kişiye ne kadar gıcık oluyorsan, Barça taraftarları da sana o kadar gıcık oluyordur eminim ki.![]()
Real top oynadı barça bala goller attı hala cırkef dıyosunuz cırkeflıgın kralını barça yapmıştır