LL Süper Kupa 2.Maç | Barcelona 3-2 Real Madrid | 17 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: LL Süper Kupa 2.Maç | Barcelona 3-2 Real Madrid | 17 Ağustos | Maç Sonucu

Yanlız farkındamısınız arada çok buyuk fark vardı Madrıd'le Barca arasında şimdi fark gittikçe kapanıyor bence birkaç yıl içinde bu trend devam ederse Madrid Barca'yı gecer.

Cevap: LL Süper Kupa 2.Maç | Barcelona 3-2 Real Madrid | 17 Ağustos | Maç Sonucu

Messi'den mi. Şu Arjantin milli takımıyla harikalar yaratan çocuk mu ? Barcelona formasını çıkarınca kuzu oluyor.
arjantın mıllı takımını yonetmek ıcın baska hıc bır takım yonetmeme sartı oldugu ıcın kımse bısey yapamaz orda :D gelen hocaları bı arastır kendınde gorceksın

bu messi olmasa bu barça ne yapabilirdi çok merak ediyorum??

bence iş messide değil. zamanında ronaldinho'ya da diyolardı o gitse işiniz biter diye. oraya üst düzey forvet kimi koyarsan koy la liga'da gol kralı olur. İş Xavi ve Iniesta'da onlar gidince görürüm ben çirkef barçayı :) ama ne kadar da barça da oynasalar bi alex değiller :D:D huhah kopuyorum bu espirike :D

Casillas haric Realin tüm oyunculari serefsizlik yapti bugün. Kapak olsun.

Kupa Barca da zorunuza gitmesin realliler.

ezik barcelona süper kupayıda alsan ezik kalacaksın real madrid 31 La Liga, 18 İspanya Kral Kupası, 9 UEFA Şampiyonlar Ligi, 2 UEFA Kupası, 1 UEFA Süper Kupası ve 3 Kıtalararası Kupa

Real bugün barçadan daha iyi top oynadı.Bu da benim görüşüm.Realin hakkıydı..

Bi tane uzaylı bebe herzamanki gibi maçı aldı yürüdü.

Bu messi barçada olmasaydı,o zaman görürdüm ben barçayı..Orantısız güç var resmen..

Barca, Barca, Barca..

Söylenecek söz bulamıyorum bu takım Kainatın en iyisi , Futbola doydum Teşekkürler Barcelona , Büyüksün Barcelona

Bu maçtada görmüş olduk ki bazı şeyler için iyi oynamak yetmiyor.

Allahını seven biri durdursun Ertem Şeneri bi daha maç anlatmasın nolur :(

iki takımıda tutmuyorum.bana heycan veren futbol ne takım adları ne büyüklükleri. ben sadece manchester unitedlıyım avrupada.

Cevap: LL Süper Kupa 2.Maç | Barcelona 3-2 Real Madrid | İkinci Yarı | Kanal D

Fenerbahçe = Real madrid (çirkeflik bakımından)

Emre B. = Pepe

Guiza = Benzama

Marcelo bizim maçta cezzalı mı şimdi :lol:

Mou o hareketi Hasan Şaş"a yapsın bakalım ne oluyor aaauuuwwww.Anaokulu terk herif

arjantın mıllı takımını yonetmek ıcın baska hıc bır takım yonetmeme sartı oldugu ıcın kımse bısey yapamaz orda :D gelen hocaları bı arastır kendınde gorceksın

Adam bir gol mü atamaz. Teknik Direktörler gol atma mı diyor.

Fabregas da mütiş bi şekilde o bölgeye oturdu , en az xavi-iniesta kadar iyi oyuncu fabregas gerçekten bir harika takım :)

Cirkef diyorsunuz bide bize, cirkefin krali sizsiniz be, her harekete yere yatip kalkmiyorsunuz.

Real bugün tek kale oynadi, ikinci yarida özellikle.

Messi uzaylisi olmasa ne yapacaktiniz merak ediyorum.

hormonlu yine yaktı bizi :(

Geri
Üst Alt