LL Süper Kupa 2.Maç | Barcelona 3-2 Real Madrid | 17 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: LL Süper Kupa 2.Maç | Barcelona 3-2 Real Madrid | 17 Ağustos | Maç Sonucu

Real Barça ile bizim takımları neden karşılaştırırız bilmem. :)

Cevap: LL Süper Kupa 2.Maç | Barcelona 3-2 Real Madrid | 17 Ağustos | Maç Sonucu

ne balı beyler kanırta kanırta yeteneğiyle attı barcelona golleri

milletin orasına burasına çarpıp giren ve ofsayt olan golü real attı

karabolden golü de real attı

ben Real Madrid'e aşığım aşkında tarifi yoktur takımımızı gönülden destekliyoruz gönülden seviyoruz bence 1000 Realli 100000 barçalıyı yok eder.

Real old boys

Bunda haklisin.

Ama bu macta ondan eser yoktu. Özellikle ikinci yarida.

Teşekkür ederim , 2.yarıda fazla yüklenme olmadı ama doğaldır yani pasa dayalı oyun olduğu için etkisiz gibi görünmüştür .

İniesta gerçekten ayağı çok yumuşak.O ne çalımlar öyle :)

real faul yapınca cart sarıkart.

barça yapınca dürt bile demeden devam.

hakem de ayak uydurdu barçalılara..

Alayı mikrop bu katalanların.

Forza REAL!!!!

Ya real oynuyormus barca atıyormus.Siz sahada tek real'i izliyorsunuz heralde.Hep nedense barca size göre şansa yeniyor.O yüzden sürekli barca kazanıyor.Real cok kostu cabaladı ama atamadı.Büyük takım dediğin bitirici olur.Barca'da buna en güzel örnek.

Messi ve bit sürüsü.Mikroplar ya.3-5 tane minyatür adam...

Topu real oynadı,barça kazandı.harbi adamlarda ezikbahçe balı var.

Ronaldonun şutu girse görürdüm ben o barçalıları.Yazık oldu reale.Maç realin hakkıydı...

peki maç içinde pepe kasabı yaptığı faullerden sonra atılsaydı ya da marcelo messiye yaptığı hareketten sonra atılsaydı real nolcaktı ? O zaman da ben görürdüm reallileri

İki kulüp arasındaki fark ;

-Birisi futbol oynuyor kupayı alıyor.

-Diğeri insanlığa sığmaz fauller yapıpı ne kadar çirkef bir kulüp olduğunu dünyaya gösteriyor.

Beyler bu arada Madrid bize patlayacak bence. :D

Oyuncular baski altinda ve performanslarini göstermek isteyeceklerdir.

Özellikle Benzema, Özil, Di Maria gibi oyuncular.

barca 20 yıllık kulüp olmaya bilir ama yanar dönenlerin kulübü olduğu kesin aynı milanın avrupada estiği yıllarda interlilerin sesi soluğu çıkmazken bir anda inter sempatizanlarının türemesi gibi

barcelona net bir şekilde fenerbahçeye benziyor.karakter olarak.son üç yılda parladı ve en büyük biziz modunda.üç seneşlik bebe barcelonalılarda eğleniyor.el clasicodaki rekabet g.saray fenerbahçe rekabetinle bire bir aynı.Real madrid oynuyor barca kazanıyor.Barcalılar bıktık koymaktan modunda.tıpkı fenerliler gibi.dahada birşey diyemiyorum.keser döner sap döner gün gelir.. tıpkı Galatasaray fenerbahçe maçlarında olacağı gibi.

Şunu da ekleyim

Barça 10 yıllık kulüp-----> Fenerbahçe 10 yıllık kulüp

Real 110 yıllık kulüp-----> Galatasaray 110 yıllık kulüp

Barca 10 yıllık kulüp derken ? :) Neyi ispat etmeye çalışıyosun bi de onu anlamıyorum son 5 yıldır barca reali eziyor. bu kadar basit.

toplam kupa sayilari 73 e 73 oldu :)

Geri
Üst Alt