LL Süper Kupa 2.Maç | Barcelona 3-2 Real Madrid | 17 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: LL Süper Kupa 2.Maç | Barcelona 3-2 Real Madrid | 17 Ağustos | Maç Sonucu

Liverpool maçında takımı övenler,Bugünkü maçtan sonra topa tutanlar, Real maçından sonra yine övecek. Terim böyle maçları sever.

Cevap: LL Süper Kupa 2.Maç | Barcelona 3-2 Real Madrid | 17 Ağustos | Maç Sonucu

1961 ve 1965 yıllarında shusterin altın ayakkabılarını anlatmaya çalışıyor ;) anlayana...

ALLAH gecinden versin bilader ama adam 1959lu

fason madridliler tarih sahtekarlığı yapmış ya da schuster 2 ve 6 yaşlarında çok iyiydi..............

Fake gibi duran adam çok komik.

ALLAH gecinden versin bilader ama adam 1959lu

fason madridliler tarih sahtekarlığı yapmış ya da schuster 2 ve 6 yaşlarında çok iyiydi..............

Messi oynuyo da shuster niye oynamasın :D

realin tarihi barçaya 10 basar.Nokta

Liverpool maçında takımı övenler,Bugünkü maçtan sonra topa tutanlar, Real maçından sonra yine övecek. Terim böyle maçları sever.

Yaw ben iddia ediyorum,bambaska bir takim izliyecegiz,yazin beni bir kenara:D

Barça tokat manyağı yaptı sıra bizde :p

Bırakın tartışmayı , istatistiklere bakın ,onlar yanılmaz :D

Barcelona son 7 yılda Realden çok daha üstün , her kupada çok daha üstün ancak ;

Real Madrid daha önceki dönemlerde Barcelonadan çok daha üstün

bunları ben değil kupa sayıları , rakamlar söylüyor :)

Tot el camp

és un clam

som la gent blaugrana

Tant se val d'on venim

si del sud o del nord

ara estem d'acord, ara estem d'acord,

una bandera ens agermana.

Blaugrana al vent

un crit valent

tenim un nom el sap tothom:

Barça, Barça, Baaarça

Tot el camp

és un clam

som la gent blaugrana

Tant se val d'on venim

si del sud o del nord

ara estem d'acord, ara estem d'acord,

una bandera ens agermana.

Blaugrana al vent

un crit valent

tenim un nom el sap tothom:

Barça, Barça, Baaarça

Bende seni.

Ua4sotK

Kaka size kimi hatırlattı beyler :)

Geri
Üst Alt