Lokomotiv Moskova 0 - Galatasaray 2 (18.09.2002)

Bu maçı izlediğim akşamı keskin biçimde hatırlıyorum. Sıkıcı bir maçtı. Gruptaki ilk maçımız. Pozisyon yok bişe yok. İzlerken bir uyuyorum, bi uyanıyorum.
"MUHAMMED SARR VE GOOOOOOL !" haykırışıyla yerimden sıçradım. O an uykum açıldı. İlkokul 5 e gidiyorum. Ardından Arif'in golü ve 3 puan... Ha sonra o grubu sonuncu bitirdik, ayrı mevzu... :)

Gruptan çıkamama nedeni Brugge maçı ya. İçeride 10 küsür pozisyona girip berabere bitmişti maç, sonra diğer maçları kaybettik zaten.

Felipe'nin zirve maçıydı bu, çok rahat adam geçiyordu onu hatırlıyorum. Terim, koşmuyor diye yollamıştı galiba.

Sampiyonlar Ligi'nde gol yemedigimiz son deplasman maci.

Sergen habire yeni konu açma olm.Eski konusu varsa hortlat gitsin.Birleştirdim.

Bu maçın da 90 dakikasını youtubea yüklemişler.İlk mesajda

Gruptan çıkamama nedeni Brugge maçı ya. İçeride 10 küsür pozisyona girip berabere bitmişti maç, sonra diğer maçları kaybettik zaten.

Felipe'nin zirve maçıydı bu, çok rahat adam geçiyordu onu hatırlıyorum. Terim, koşmuyor diye yollamıştı galiba.
80 bin dolarını yatırmadığımız için dönmedi Felipe.

felipe o dönem dünyanın en iyi çalım atan adamı olarak gösteriliyordu bu maçta harikaydı goller arif ve sarr dan gelmişti samiyendeki maçta da hasan şaş golü atmıştı sonra efsaneleşen tabelaları tekmeleme sevincini yaşamıştı 2-1 yenilmiştik gruptan en zayıf takım olan lokomotif çıktı o sezon

Geri
Üst Alt