Lokomotiv Moskova Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Yav bu Feg ne etti size.

Belhanda gibi takimi satan bir herif bile ilk firsatta sans buluyor hemen.

Abi Belhanda' nın yaptıkları ortada iken Feghouli ne yapmış olabilir ki yedeklerde dahi yok. Anlam veremiyorum ben bazı şeylere, hayret..

Bu adam oynamadığı sürece satamayacaksın da, nasıl bir kafadır bu ?

Belhandanın elinde Terimin karılarla videosu var sanırım başka izahı olmaz

Şaşırtmadınız yenilirsek istifaya davet başlıkları bekliyorum

Feghouli cok kolay harcadi, belhanda denilen gibi her mac 10 kisi birakmadigi icin herhalde kadroya alinmadi.

kimse belhanda'yi sevmiyor diye devamli oynatiyor, Mr.Ego

Moderatör tarafında düzenlendi:
Belhanda iç sahada sıkıntı yaratmaz bence ama bu kadar orta saha orjinli oyuncu sıkışık bir oyuna götürür bizi, Garry dışında kaleye inecek adam yok.

Kadronun aslında Belhanda ve nerede oynayacağına bağlı olarak Emre dışında şaşılacak bir tarafı yok bana göre.

Donk soğuk kanlı şampiyonlar liginde yapılacak baskı karşısında geriden çıkma konusu için düşünülmüş gibi duruyor.

Emre sağ kanat olarak oynarsa başta Linnes, sonra o alana daha fazla yardıma gitmek zorunda kalacaklarını düşündüğüm Fernando ve Donk da etkileneceklerdir.

Belhanda muhtemelen orta saha mücadelesi açısından düşünülmüş. Ancak yaptığı hareketin kulüpte ekstra bir ceza görmemesi tüm takıma kötü örnek olabilir. Tek ümit bu son yaptığının nasıl bir infial yarattığının farkına varması ve en azından mücadele ederken artık bir yamuk yapmaması.

Bunun dışında takımın hızı, Onyekuru olmadığı için, oyun kurması, Mariano olmadığı için, sekteye uğrayabilir. Cuma günü oynadığımız maçta sorunumuz bunlar idi bence, özellikle tempomusun düşük olması.

Moskova takımını izlemedim ama okuduklarım defans açısından iyi oldukları yönünde. Düşük tempo Cuma günü sıkıntı idi, bu maçta daha da büyük bir sıkıntı olabilir.

Eren ile ilgili söylenecek pek bir şey yok. Beklediğim ve şaşırmadığım bir durum.

Eren markajdan kurtulamaz tek gol şansımız Garry geçmiş olsun kısır bir maç bizi bekliyor.

Hoca resmen kadroya zıçmışsın bu nedir yahu koy onyekuruyu forvete sola garry sağa feghouli orta saha ndiaye belhanda fernando yap bu kadar ahmaklık olmaz ya

Galiba 2 hafta daha ceza verecek sayın adminlerim bana maçtan sonra. Tek ricam onlardan forumu okumama izin vermeleri. Teşekkür ederim.

Vurduğunuz gol olsun aslanlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gerçi Emre Akbaba bizim takımda en iyi maçını kanatta oynadığı Göztepe maçında oynadı

Geri
Üst Alt