Lokomotiv Moskova Maçına İtalyan Hakem

Mert Aydinli

Fenerbahçe hayvani takım kurdu
Taçsız Kral
gianluca-rocchi-durante-barca-celtic-glasgow-1416759778673.jpg

Galatasaray'ın, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Salı günü Lokomotiv Moskova'yla yapacağı D Grubu ilk hafta maçını İtalyan hakem Gianluca Rocchi yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom Stadı'nda saat 22.00'de başlayacak karşılaşmada düdük çalacak Gianluca Rocchi'nin yardımcıları Mauro Tonolini ve Filippo Meli olacak.

Luca Banti ile Massimiliano Irrati'nin ilave yardımcı hakem olarak görev alacağı müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Matteo Passeri üstlenecek.

AA

2010 yılında ki A.Madrid maçını katleden hakemmiş sanırım.

Artik sadece TFF hakem atamalarina degil bunlara da mi aglayacagiz

Ilk tasi ben atayim: sasirdik mi, hayir

Keita'lı sene Atletico eşleşmesini katleden herif. Kabak gibi elle oynamaya devam dediler. Hem de ceza sahası yardımcı hakemi vardı. Şimdi VAR da olmadığına göre dikkat etmek lazım.

Atletico macindaki yavsakmis.O macta 4 sari 1 kirmizi cikarmis bize.Atletico'ya kart vermemis.

isliklanmali serefsiz
kale arkasi hakemi olarak gorev yapan herif de ordaysa, o hem isliklanmali hem de tartaklanmali

acikcasi o pozisyonun gunahi tamamiyle cizgi hakemine aitti , hakemin gormesi imkansizdi o karambolde

bu tip art niyetli elle oynamalar cogu zaman cezasiz kaliyor , hasan ali ninki de boyleydi .. yuzde yuz emin olmayinca "basima bela almayim devam etsin gitsin..." diyorlar

ama adam yerde son care resmen oynamis

8-9 sene evvelki bir mactaki tek pozisyon hatta cizgi hakeminin esasen hatali oldugu bir pozisyon icin bunca zaman sonra supheli bakilmasi dogru degil

Yalniz bu hakem izlanda macinda gokhan toreye , atletico macinda canere , dogru da olsa tereddutsuz kirmizilar cikardi

Diger yandan selcuk un efsane golu oncesi verdigi faulu de acikcasi vermeyebilirdi

Baskilamaya calismak aleyhimize donecek bir sonuc dogurur

Kirmizi kart pozisyonu haric tam not

Bir iki de ev sahibi faulu verdi bize

cok tarafsız bir mac yönetti bence, penaltıyı ve kritik faulleri vermesini de takdir ettim

eskiden cok mac hatırlıyorum böyle pozisyonların verilmediği, hakem cok iyiydi

basarilarinin devamını diliyorum

Ndiaye'nin 2 metre yüksekten düştüğü pozisyonda oyunu durdurmaması bana adamın niyetini sorgulatıyor. Penaltı pozisyonu hariç hakemlik bir şey yoktu zaten maçta neden övüldüğünü anlamadım.

Edit: Düzeltme

Garry'nin 2 metre yüksekten düştüğü pozisyonda oyunu durdurmaması bana adamın niyetini sorgulatıyor. Penaltı pozisyonu hariç hakemlik bir şey yoktu zaten maçta neden övüldüğünü anlamadım.
ndiaye değil miydi o ya
bende anlam verememiştim üstelik kafasını tutuyordu bizimki.

yalnız şöyle bişey de var top bize geçtikten sonra (taç çizgisinin orda) belhanda da atmadı taca topu. rakibe çarptırarak taç almayı düşündü. :D

Geri
Üst Alt