Londra mı, Barcelona mı?

Gökhan Sancak

~ Le père de Yağız ~
GalataSarayı Efendileri
Arkadaşlar,

Şimdi diyelim ki Temmuz sonu gibi yurtdışına tatile gideceksiniz. Önünüzde iki seçenek var. Londra ve Barcelona..

İki seçenekte de gereken para, gidiş-dönüş tarihi vs vs gibi detaylar aynı.

Hangisini tercih ederdiniz?

Londra mı, Barcelona mı?

londra-1.jpg

barselana-1.jpg

Mimari olarak Londra , ama eğlence falan olsun , sokaklardan müzik sesleri gelsin diyorsan Barcelona .

Ben senin yerine olsam Londra derdim .

Londra. İspanya tavsiye etmem.

Londra bana daha çok uyar gibi kişisel olarak. Çok hareketli bir tip olduğum söylenemez.

Yazın Akdeniz bölgesi daha iyi olur. Barcelona'dan İbiza'ya fln da geçilebilir.

Rambla pa'qui Rambla pa'lla

Esa la Rumba de Barcelona

Barcelona

Ama italya'ya git:)

Roma düşüncem vardı. Oradan da Floransa, Napoli falan. Ama vazgeçtim sonra :)

Şuan ya Londra, ya da Barcelona var seçenek olarak.

Ben İtalya'yı çok merak ediyorum başta Floransa olmak üzere, sonra da Barcelona vs diye bir sıralamam var, o yüzden Barcelona dedim:)

Ulan gene mi fikir değiştirdin.

Londra'yı pas geç. Dengi değil. Yani kaliteli şehir, belli ilgi alanların varsa tamam da gezmeye diye bikaç günlüğüne gidip gelinecek yer değil. Artı pahalı.

Londra'nın dengi Tokyo falan olur ancak turistik bir yer değil ki.

Barcelona'nın dengi, Roma olur.

Ben hala Floransa diyorum ama. Muazzam ucuz, işten izin ayarlayabilirsen planladığın bütçe ile bir Floransa yapar. Döner bir kaç ay sonra Barcelona'ya gidersin.

Ulan gene mi fikir değiştirdin.

Londra'yı pas geç. Dengi değil. Yani kaliteli şehir, belli ilgi alanların varsa tamam da gezmeye diye bikaç günlüğüne gidip gelinecek yer değil. Artı pahalı.

Haksız değilsin aslında. Düşünücem bunu.

O değil de, bugün ets'ye gittim. Vize işlemleriyle biz ilgilenmiyoruz, siz kendiniz yaptırıyorsunuz dedi.

He tamam o zaman dedim kalktım bende. Vize işini onlar ayarlamıyor muydu?

Haksız değilsin aslında. Düşünücem bunu.

O değil de, bugün ets'ye gittim. Vize işlemleriyle biz ilgilenmiyoruz, siz kendiniz yaptırıyorsunuz dedi?

He tamam o zaman dedim kalktım bende. Vize işini onlar ayarlamıyor muydu?

Bilmem hiç kullanmadım ki ETS..Sitelerinde ücretine mükabil ilgileniyorlar gibi yazmışlar.

Tur = para tuzağı..Sen gel beni dinle muazzam eğlenirsin. Kendi kendine git gel İtalya'ya falan. Sıkışırsan Akif'i ararsın gel beni al diye :D

En zevklisi öyle olur harita alacaksın, kendi kendine keşfedeceksin, kaybolacaksın falan. Böylece müthiş anılar birikir.

Londra'nın dengi Tokyo falan olur ancak turistik bir yer değil ki.

Barcelona'nın dengi, Roma olur.

Ben hala Floransa diyorum ama. Muazzam ucuz, işten izin ayarlayabilirsen planladığın bütçe ile bir Floransa yapar. Döner bir kaç ay sonra Barcelona'ya gidersin.

Aynen. Dediğin gibi yaparsam hem bütçe olarak daha fazla miktar elimde kalacak, + bir seçenek de olacak.

10-11 günlük yıllık iznim var o sıkıntı değil de işte tek ve ilk gidecek olmamdan sıkıntı olur mu diye çekinmiyor değilim :)

Bilmem hiç kullanmadım ki ETS..Sitelerinde ücretine mükabil ilgileniyorlar gibi yazmışlar.

Tur = para tuzağı..Sen gel beni dinle muazzam eğlenirsin. Kendi kendine git gel İtalya'ya falan. Sıkışırsan Akif'i ararsın gel beni al diye :D

En zevklisi öyle olur harita alacaksın, kendi kendine keşfedeceksin, kaybolacaksın falan. Böylece müthiş anılar birikir.

Götürmesinler Floransa'nın ıssız yerlerine :D

Geri
Üst Alt