Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.724
- 94.841
- 4.978
Hayırlı olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sakayi keselim.hosgeldin
Saka sağ bek değil onu kesemez de Kaan Ayhanı keser hoca bencesakayi keselim.
sakayi keselim.
GSC espirileriyle foruma hayat veriyorEkli dosyayı görüntüle 248113
Sakayi niye kesiyoruz?
Ben burnleyde izledim defansif olarak amatör bir futbolcu izlenimi verdi , bazı basit fundamentallari bile amatör seviyede.Önde iyi basıyormuş
Ciddi ciddi izleyip yorumlayabilecek olan var mı
İzleyenlerin görüşleri genelde olumlu
Ben burnleyde izledim defansif olarak amatör bir futbolcu izlenimi verdi , bazı basit fundamentallari bile amatör seviyede.
Amatör seviyede defansif kalitesi olsa o kadar şans bulması makul durmuyor.Ben burnleyde izledim defansif olarak amatör bir futbolcu izlenimi verdi , bazı basit fundamentallari bile amatör seviyede.
24 yaşında hatta 25 olacak ona rağmen düzenli olduğu bir sezon yok.Surekli rennes de denedi oraya başkasını koymayı en son doue aldı formayı.Avrupa için büyük sorun , çok net müdahale etmesini, pozisyon almasını bilmiyor.Hamleleri falan çok tehlikeli , kohn varken alınmamalı bence.Yasi da genç sayılmaz, para harcanacaksa seneya yada kumbedi almak lazım, az harcanacaksa da coufali almak lazım.Amatör seviyede defansif kalitesi olsa o kadar şans bulması makul durmuyor.
Ofansif olduğu belli ama lig özelinde bu pozitif bir şey, Avrupa noktasında sorun olabilir o da takım yapısına bağlı.
Nihayetinde iki yönü de iyi bir adam alamayacağız kolay kolay.
23 şu anda 1 hafta sonra 24 olacak24 yaşında hatta 25 olacak ona rağmen düzenli olduğu bir sezon yok.Surekli rennes de denedi oraya başkasını koymayı en son doue aldı formayı.Avrupa için büyük sorun , çok net müdahale etmesini, pozisyon almasını bilmiyor.Hamleleri falan çok tehlikeli , kohn varken alınmamalı bence.Yasi da genç sayılmaz, para harcanacaksa seneya yada kumbedi almak lazım, az harcanacaksa da coufali almak lazım.