lorenz assignon

Önde iyi basıyormuş

Ciddi ciddi izleyip yorumlayabilecek olan var mı

İzleyenlerin görüşleri genelde olumlu

Bence bizim oyunumuza çok uygun bir oyuncu, çok atletik ve agresif. Sürekli kendini rakip cezasahasına atıyor. Savunmadaki halini çok izleyemedim.

Boeyle kiyaslayanlarin futbol bilgisi yali koç sevilesidir,
Boeyle kiyaslayan adam kyle walkerla da kiyaslar
Bu tarz oyuncuları gelişimini tamamlamış yada belli seviyeye gelmiş oyuncularla kiyaslamak aptallık

Önde iyi basıyormuş

Ciddi ciddi izleyip yorumlayabilecek olan var mı

İzleyenlerin görüşleri genelde olumlu
Ben burnleyde izledim defansif olarak amatör bir futbolcu izlenimi verdi , bazı basit fundamentallari bile amatör seviyede.

Ben burnleyde izledim defansif olarak amatör bir futbolcu izlenimi verdi , bazı basit fundamentallari bile amatör seviyede.
Amatör seviyede defansif kalitesi olsa o kadar şans bulması makul durmuyor.

Ofansif olduğu belli ama lig özelinde bu pozitif bir şey, Avrupa noktasında sorun olabilir o da takım yapısına bağlı.

Nihayetinde iki yönü de iyi bir adam alamayacağız kolay kolay.

Amatör seviyede defansif kalitesi olsa o kadar şans bulması makul durmuyor.

Ofansif olduğu belli ama lig özelinde bu pozitif bir şey, Avrupa noktasında sorun olabilir o da takım yapısına bağlı.

Nihayetinde iki yönü de iyi bir adam alamayacağız kolay kolay.
24 yaşında hatta 25 olacak ona rağmen düzenli olduğu bir sezon yok.Surekli rennes de denedi oraya başkasını koymayı en son doue aldı formayı.Avrupa için büyük sorun , çok net müdahale etmesini, pozisyon almasını bilmiyor.Hamleleri falan çok tehlikeli , kohn varken alınmamalı bence.Yasi da genç sayılmaz, para harcanacaksa seneya yada kumbedi almak lazım, az harcanacaksa da coufali almak lazım.

24 yaşında hatta 25 olacak ona rağmen düzenli olduğu bir sezon yok.Surekli rennes de denedi oraya başkasını koymayı en son doue aldı formayı.Avrupa için büyük sorun , çok net müdahale etmesini, pozisyon almasını bilmiyor.Hamleleri falan çok tehlikeli , kohn varken alınmamalı bence.Yasi da genç sayılmaz, para harcanacaksa seneya yada kumbedi almak lazım, az harcanacaksa da coufali almak lazım.
23 şu anda 1 hafta sonra 24 olacak
1718470344127.png

Geri
Üst Alt