lorenz assignon

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör
lorenz assignon (22 Haziran 2000 doğumlu), ligue 1 takımı rennes'te sağ bek olarak oynayan fransız profesyonel bir futbolcudur.

camiamıza ho

her ismi gecen oyuncusunun konusunu sozlukte acip duruyor :red:

Saçlarını örüp gelsin. Papaz tobçu istemiyorum.

711969-1666699250.jpg
images

Bu elemana ısındım önde çok agresif basıyor, bizim oyuna uygun gibi ve yetenekli.
Duel’lerde çok kötü görünüyor, ona da çalışır geliştirir artık, fizik var en nihayetinde.

Bugün bu kardeşimizin sahada olduğu Avrupa Ligi Pana deplasmanı ve içerideki Villarreal maçlarına baktım. Fena adam değil ama Boey sonrası pek tatmin etmez gibi geldi. O mevkide Boey yüzünden çıta biraz yükseldi.

Son düzenleme:
Bugün bu kardeşimizin sahada olduğu Avrupa Ligi Pana deplasmanı ve içerideki Villarreal maçlarına baktım. Fena adam değil ama Boey sonrası oek tatmin etmez gibi geldi. O mevkide Boey yüzünden çıta biraz yükseldi.
evrilen prime Boey'i bulamayız ya - Boey'in ilk geldiği zamandaki hali belliydi

o seviyede alıp başarılı olduğun avrupa deneyimi aldığın yerlerde değerlendirdiğinde ederini buluyor işte.

milat olmalı boey transferi - yazın gelecek tekliflerde hep artı değer isteyebileceksin. Türkiyeden belki değilde GS'den oyuncu alınırın kapısı aralandı diye bakıyorum ben

Anladığım kadarıyla 4-5m'den fazla etmez görüşünde bizimkiler

Çok fazlasını verip dolandırılmayalım. Belli ki Marcao - Luyindama tarzında devre arası gelecek adamlar bulamıyoruz

Zeki ya da Aurier gibi birine yarım dönemliğine €1-1.5m vermek uzun vadede daha iyi olacaktır

Scout tayfa göreve. Sacha boey'e mi daha yakın yoksa gustavo asunçao'ya mı

Geri
Üst Alt