- 18 Mayıs 2011
- 49.878
- 52.873
- 4.398
lorenz assignon (22 Haziran 2000 doğumlu), ligue 1 takımı rennes'te sağ bek olarak oynayan fransız profesyonel bir futbolcudur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yeni saha boyemiz hakkinda dusuncelerin nelerdir yarenim
müthiş bir oyuncuya benziyor ahbert
konu actigim icin elestirildigimi gormek beni bir hayli sasirttiher ismi gecen oyuncusunun konusunu sozlukte acip duruyor![]()
açtığın herhangi bir oyuncu geldi mikonu actigim icin elestirildigimi gormek beni bir hayli sasirtti
Abdulkerim Bardakciaçtığın herhangi bir oyuncu geldi mi
hemşeriye torpil geçmişAbdulkerim Bardakci
# Abdülkerim Bardakcı
Abdülkerim Bardakcı Doğum tarihi/Yaş: 7 Eyl 1994 (26) Doğum yeri: Konya Uyruk: Türkiye Boy: 1,84 m Mevki: Stoper Milli oyuncu: Türkiye U21 Uluslararası maçlar/goller: 2/0www.gscimbom.com.tr
evrilen prime Boey'i bulamayız ya - Boey'in ilk geldiği zamandaki hali belliydiBugün bu kardeşimizin sahada olduğu Avrupa Ligi Pana deplasmanı ve içerideki Villarreal maçlarına baktım. Fena adam değil ama Boey sonrası oek tatmin etmez gibi geldi. O mevkide Boey yüzünden çıta biraz yükseldi.
Valentin RosierScout tayfa göreve. Sacha boey'e mi daha yakın yoksa gustavo asunçao'ya mı