# Lorik Cana | Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Lorik Cana | Lazio

Sen kimsin terbiyesiz? Görev mi belledin benim yazılarıma sataşmayı? Seninle aynı görüşte değil diye insanları küçümsemek senin haddine mi? Önce adam ol.

Basit ne demek? Senin seviyen ne ki basitlikten bahsediyorsun. Herkesi kendin gibi zannetme. Şimdiye kadar sessiz kalıyorsam efendiliğimden. Yetti artık.

Haddini bil.Artistlik yapma.

Sen görev mi belledin burada çıkıntılık yapmayı, amacın tamamen boş lakırdı yapmak ,tahrik etmek, saçma sapan argumanlarla saldırıyorsun.Önce edebini bilip yorum yapacaksın, sonra burada saygı bekleyeceksin. Efendi olsaydın edepli olurdun.

merih'e zorla kufur ettirilmeye calisiliyor prim vermeyin merih'e de sakin ceza vermeyin

Cana gibi topu karpuz zannedenmiş, hitama bak.Bu laf tahriktir arkadaş, böyle adamlara prim vermeyin.

evet ben de dedim prim vermeyin

Bilader yazik bu adamin aldigi paralara ne demek? Adam harac mi kesti kulupten, sakatim deyip yatti mi, macta mucadele mi etmedi? Begenmezsin ama adamin aldigi paraya laf etmek senin haddine degil.

Ne demek benim haddime değil? En çok beni alakadar eder. Çünkü ben bu takımın taraftarıyım. Bu adamlara harcanan paralarla geleceğimizi harcıyoruz. Bu takım ligde kaçıncı sırada? "Kümede kal cimbom" tezahüratını kimler söyletiyor.

2m yanındaki adama pas atma, rakibe bam-güm dal sonra milyon dolarları götür. Yok öyle iş. Ortada rezil bir başarısızlık var, herkes sorumluluğunu kabul edicek. sezgin gitti, polat gitti, bu takıma layık olmayan oyuncular da gidecek.

Top ayağına yakışmayan,pas yapamayan adamları mücadele ediyorlar diye bir takıma doldurursak, tablo küme hattının biraz üstü olur. Bırakın artık oyuncuları savunmayı. Bam ne kadar suçlu ise cana da o kadar suçlu. Geldiğinden beri iyi oynadığı 1 maç yok. Cana'nın aldığı paranın yarısına ondan 2 kat iyi oynayan oyuncu alınır.

Böyle adamların niyetlerini anlamıyorum. Herşeyden bir rahatsızlık, oynadığı maçtan sonra yaranamaz, oynamadığı maçtan sonra yaranamaz, bir tanesi çıkar adamın topicinde her gün asmaya kalkar.Akıllanmadınız mı arkadaş,Youtube'dan izleyip yorum yapmaktan.Adamın tekniği gayet yeterli, ne bekliyorsunuz arkadaş, bu barcelona gibi takımları izleye izleye beyniniz sulanıyor.Yazık ediyorsunuz.Şu geçen sezonda maçı her anı ile yaşayan, oynayan kaç tane oyuncumuz vardı.Adam gitmek istemiyorum diyor, oynayacağım diyor, devre arası tekliflere rağmen gitmiyor satmıyor takımı ama adama burada hakarete varacak şekilde küçümseniyor.Ama Alex falan olunca övmeyi deli gibi biliyorsunuz.Bulunduğumuz yer kötü olabilir ama itin bir tarafına sokma kültüründen tiksiniyorum.İnsanların dandirik egoları uğruna böyle değerlerin harcanmasına katlanamıyorum.Kimse kusura bakmasın. Böylelerine karşı da mücadelemi sonuna kadar vereceğim.

Ne demek benim haddime değil? En çok beni alakadar eder. Çünkü ben bu takımın taraftarıyım. Bu adamlara harcanan paralarla geleceğimizi harcıyoruz. Bu takım ligde kaçıncı sırada? "Kümede kal cimbom" tezahüratını kimler söyletiyor.

2m yanındaki adama pas atma, rakibe bam-güm dal sonra milyon dolarları götür. Yok öyle iş. Ortada rezil bir başarısızlık var, herkes sorumluluğunu kabul edicek. sezgin gitti, polat gitti, bu takıma layık olmayan oyuncular da gidecek.

Top ayağına yakışmayan,pas yapamayan adamları mücadele ediyorlar diye bir takıma doldurursak, tablo küme hattının biraz üstü olur. Bırakın artık oyuncuları savunmayı. Bam ne kadar suçlu ise cana da o kadar suçlu. Geldiğinden beri iyi oynadığı 1 maç yok. Cana'nın aldığı paranın yarısına ondan 2 kat iyi oynayan oyuncu alınır.

Geldiğinden beri iyi oynadığı maç yok diyor ya,.Birader sen kafanda şartlamışın bu adam kötü, kazma vesaire diye.Çünkü senin beynin önyargılarla dolu, görmeyi engelliyor.Yok öyle birşey, herkes bu takımadan gitmeyecek ve kalmayı hakeden adamlardan biri de Cana.Senin gibi tek tük tipler dışında herkes neyin ne olduğunun farkında.Beyin yıkamana gerek yok.

Ne önyargısı? Sezon sonu geldi,hala her maç vasat, her maç saçma sapan hatalar. Adam ceza alanında faul yaparsa penaltı olacağından bile habersiz. Defansa geçti olmadı,orta sahaya geçti olmadı. Bir takımda cana gibi bir orta saha teknik yönden defans adamlarından kötüyse orda 2 kere düşünmek lazım. Sadiou bile bu adamdan her yönden 2 kat üstün bir oyuncuydu. M.Güven oynasa ,cana'yı kimse aramaz. Çünkü farkları yok. Hatta M.güven daha tempolu. Oyuncuları premier ligde oynadı diye şişirmeyin. Cana blogların ürettiği, geldiğinde çok az kişinin izlemiş olduğu,çoğu kişinin ismini bile duymadığı over-rated bir oyuncu. Kim ne derse desin oynadığı top ortada, veremediği katkı ortada. O yüzden artık cana'yı konuşmak bile yersiz. Boşuna +1 yabancı kontejyanı. Benim için başka bişey değil.

Ne önyargısı? Sezon sonu geldi,hala her maç vasat, her maç saçma sapan hatalar. Adam ceza alanında faul yaparsa penaltı olacağından bile habersiz. Defansa geçti olmadı,orta sahaya geçti olmadı. Bir takımda cana gibi bir orta saha teknik yönden defans adamlarından kötüyse orda 2 kere düşünmek lazım. Sadiou bile bu adamdan her yönden 2 kat üstün bir oyuncuydu. M.Güven oynasa ,cana'yı kimse aramaz. Çünkü farkları yok. Hatta M.güven daha tempolu. Oyuncuları premier ligde oynadı diye şişirmeyin. Cana blogların ürettiği, geldiğinde çok az kişinin izlemiş olduğu,çoğu kişinin ismini bile duymadığı over-rated bir oyuncu. Kim ne derse desin oynadığı top ortada, veremediği katkı ortada. O yüzden artık cana'yı konuşmak bile yersiz. Boşuna +1 yabancı kontejyanı. Benim için başka bişey değil.

Ön yargı evet.

Hangi maç vasat?

Ön libero oynadığı her maç orta sahada takımını ayakta tutan birinci isimdi?Defansa geçti gene elinden geleni yaptı.

Ben ne dedim? Futbol takım oyunudur dedim.Sallanılan Elano bile barış,muıstafa gibi adamlarla oynamaktan etkilenmedi mi? Cana'ya tek başına orta sahayı toparla diyip bam'a mahkum etmek insafsızlık değil midir?

Culio ve Yekta ile birlikte oynanılan maçlarda bile bu adam takımını ayakta tutan birinci etmendi orta sahada.Göz lazım.

Haydi tekniği kötü diyorsun. Adam gayet akıllı uzun top atıyor ve oyunu geriden iyi yönlendiriyor.Bunun bir üst seviyesi yaya toure dir, gökhan inler'dir.Bu tarz adamları alacak bütçen var mı yok?

Saidou falan diyorsun.Saidou da vasat adamdı ama Gerets'in sisteminde gayet iyi gözüküyordu.Olay tamamen oyun mentalitesi ve takımın durumu ile alakalı.

Bana göre katkı vermiştir ve izin verirseniz, adamı kazma vesaire diye küçümsemeyip azıcık akıllı olup sahip çıkarsanız seneye daha da katkı verecektir. Özellikle omurgası sağlam olan bir takımın emniyet subabı olarak görevini layıkı ile yerine getirecektir.Marsilya,Sunderland gibi takımlarda oynadığı oyun, birlikte oynadığı arkadaşlar ve çalışma arkadaşları, geçmişi ve bizde libero iken gayet yeterli oyunu ve karakteri ona bu şansı vermemiz gerektiğini söylüyor.Kaldı ki macera aramaya gerek yok.Camiayı bu kadar benimsemiş bir adam zaten yabancı değildir. Seneye de Türk vatandaşlığını alması büyük ihtimaldır.Daha ne kadar anlatayım bilemedim.

yuzde 78 pas yuzdesi ile oynuyor tum sezon

diger 22 pasi sanami attida bu kadar etkilendin anlamadimki

Kaldı ki şöyle bakın olaya.Galatasaray'ın bu kadar kötü durumda olmasına rağmen kendi kariyeri açısından Premier Lig ve İtalya ligi gibi takımlardan geleden teklifleri reddetmesi ısrarla bu adamın karakterinin ne kadar üst düzey olduğunun göstergesidir.Vasat dediğiniz adam demekki burada da birşeyler yapmış ve adını unututturmamış ki hala peşinde, sizin her fırsatta yerdiğiniz adam burayı o kadar çok sevmiş ve benimsemiş ki bu durumda bile burayı bırakıp gitmeyi düşünmüyor.Futbolumu burada tamamlayacağım diyor. Ben böyle adama sahip çıkarım arkadaş. Başımın tacıdır.

Ön yargı evet.

Hangi maç vasat?

Ön libero oynadığı her maç orta sahada takımını ayakta tutan birinci isimdi?Defansa geçti gene elinden geleni yaptı.

Ben ne dedim? Futbol takım oyunudur dedim.Sallanılan Elano bile barış,muıstafa gibi adamlarla oynamaktan etkilenmedi mi? Cana'ya tek başına orta sahayı toparla diyip bam'a mahkum etmek insafsızlık değil midir?

Culio ve Yekta ile birlikte oynanılan maçlarda bile bu adam takımını ayakta tutan birinci etmendi orta sahada.Göz lazım.

Haydi tekniği kötü diyorsun. Adam gayet akıllı uzun top atıyor ve oyunu geriden iyi yönlendiriyor.Bunun bir üst seviyesi yaya toure dir, gökhan inler'dir.Bu tarz adamları alacak bütçen var mı yok?

Saidou falan diyorsun.Saidou da vasat adamdı ama Gerets'in sisteminde gayet iyi gözüküyordu.Olay tamamen oyun mentalitesi ve takımın durumu ile alakalı.

Bana göre katkı vermiştir ve izin verirseniz, adamı kazma vesaire diye küçümsemeyip azıcık akıllı olup sahip çıkarsanız seneye daha da katkı verecektir. Özellikle omurgası sağlam olan bir takımın emniyet subabı olarak görevini layıkı ile yerine getirecektir.Marsilya,Sunderland gibi takımlarda oynadığı oyun, birlikte oynadığı arkadaşlar ve çalışma arkadaşları, geçmişi ve bizde libero iken gayet yeterli oyunu ve karakteri ona bu şansı vermemiz gerektiğini söylüyor.Kaldı ki macera aramaya gerek yok.Camiayı bu kadar benimsemiş bir adam zaten yabancı değildir. Seneye de Türk vatandaşlığını alması büyük ihtimaldır.Daha ne kadar anlatayım bilemedim.

Adamın gittiği her orta sahada cheyrou tarzı adamlar vardı pas atmayı bilen vs. millet tek başına çırpınırken görünce kazma diyip geçiyor ne bekliyosun :)

Bu ne demek şimdi? İnsan utanır böyle bir mesaj yazmaktan . Ayıp.

Ne utanması, sen istatistik olmadan, kaynak belirtmeden sallarsan adam istatistik koyar.

Fener maçında Servet'in sayılmayan golünde attığı pası bu takımda atabilecek bir tane orta saha yok. Üstelik Cana'nın über teknik bir adam olmadığı ortada iken.Cana kaliteli futbolcudur ve şu andaki argümanlar bunu fazlası ile destekliyor.Ezberden bu adama karpuzcu demeniz ayıp olandır asıl.

El clasico sonrasi ispanyol basini pepe icin ne diycek cok merak ediyorum, daha oncede belirtmistim 8 ustu veriliyorsa satilabilir olmuyorsa kalsin en azindan rakibin korkulu ruyasi olur gerci hakemler ne yazikki goz yummuyorlar

Benim için ne cana önemli ne baros de kewell ne de diğerleri. Hiçbiri umrumda değil. Bu klüpte polat,sezgin,rijkaard,hagi gitti ise tek suçlu bam değil, kaleci değil. Ki sadece onlar olsaydı, takım buca ile küme mücadelesi vermezdi. Bu rezillikte herkesin payı var. Ve payı olan hiç kimseyi bu takımda görmek istemiyorum. İsterse dünyanın en klas futbolcu olsun. Bunu ister önyargı diye anla,ister futboldan anlamıyor de. Ben bu futbolculardan soğudum. Özeti bu.

Benim için ne cana önemli ne baros de kewell ne de diğerleri. Hiçbiri umrumda değil. Bu klüpte polat,sezgin,rijkaard,hagi gitti ise tek suçlu bam değil, kaleci değil. Ki sadece onlar olsaydı, takım buca ile küme mücadelesi vermezdi. Bu rezillikte herkesin payı var. Ve payı olan hiç kimseyi bu takımda görmek istemiyorum. İsterse dünyanın en klas futbolcu olsun. Bunu ister önyargı diye anla,ister futboldan anlamıyor de. Ben bu futbolculardan soğudum. Özeti bu.

Sen olaya direkt hepsinin kellesini alalım diye bakıyorsun, ama böyle birşey olmaz.Bu muameleyi hakmetyen adamlardan biri de Cana.Kaldı ki bütün takımı komple silip 24-25 tane adam alma ihtimalin yok.Uçuk bir mantık bu.

Futbolla alakası olmayan dümdüz oyuncu. Ne pas atar, ne aklını kullanır. Bam güm. Bu rezillikleri yaşamamızda onunda payı çok. Yazık bu adamın aldığı paralara.

Bazıları benle aynı fikirde ama başta cana'yı desteksiz savundukları için şimdi geri dönüş zor geliyor. Cana gibi topu karpuz zanneden oyunculara bu takımın ihtiyacı yok.

İyi işte lazio alsın, tepe tepe kullansın.

Futbolla alakası olmayan dümdüz bir üye.Ne anlar ne de öğrenmek için biraz araştırır.Salla babam salla.Forumdaki yorum kalitesinin düşmesinde onun da payı çok.Yazık bu adamın bulaştığı topiclere.

Bazıları değil çoğu üye benimle aynı fikirde.Onun gibi topu karpuz zanneden üyelere bu forumun ihtiyacı yok.

İyi işte bir metin2 forumuna transfer olsun istediği gibi yazsın.

Futbolla alakası olmayan dümdüz bir üye.Ne anlar ne de öğrenmek için biraz araştırır.Salla babam salla.Forumdaki yorum kalitesinin düşmesinde onun da payı çok.Yazık bu adamın bulaştığı topiclere.

Bazıları değil çoğu üye benimle aynı fikirde.Onun gibi topu karpuz zanneden üyelere bu forumun ihtiyacı yok.

İyi işte bir metin2 forumuna transfer olsun istediği gibi yazsın.

Kişisel saygı sınırlarını zorlama. Benim bütün dediklerim,eleştiilerim futbolcuya yönelik. Kimsenin yorumunu,görüşünü küçümseme ve dalga geçmeye yönelik değil. Katılır ve katılmazsın orası senin bileceğin iş. Ama saygı duyacaksın,efendi olacaksın. Mesaj kirliliği yapma, seviyeni koru.

Kişisel saygı sınırlarını zorlama. Benim bütün dediklerim,eleştiilerim futbolcuya yönelik. Kimsenin yorumunu,görüşünü küçümseme ve dalga geçmeye yönelik değil. Katılır ve katılmazsın orası senin bileceğin iş. Ama saygı duyacaksın,efendi olacaksın. Mesaj kirliliği yapma, seviyeni koru.

Saygı duymuyorum, efendi olmuyorum.Karşımdakinin seviyesine göre belirliyorum seviyemi.Mesaj kirliliği denen şeyin karşılığı sensin bu forumda.Sadece eleştireyim dikkat çekeyim havasındasın.Sen böyle takılmaya devam ettikçe karşında beni bulacaksın.Ceza alırım almam umrumda değil ama senin gibilere prim yaptırtmak çok daha büyük bir seviyesizlik olacaktır benim açımdan.Hadi bakalım şimdi şikayet mi ediyorsun çay mı koyuyorsun ne yapıyorsan yap.:asd:Efendi ol diye buyuruyor bana bir de.Sen kimsin la?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt