# Lorik Cana | Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Lorik Cana | Lazio

Lorik Cana bizim takıma ters bir oyuncu.Adamlarda o bölgede Ledesma ve Hernanez oynuyor,Cana'da onların arkasını toparlayacak bir isim o sistemde çok başarılı olur.Ama bizde Ledesma ve Hernanez gibi oyuncular olmadığından herkes o oyuncuların görevini Cana'nın yapmasını bekliyor,Cana'da yapamayınca kötü futbolcu oluyor.

Lorik Cana bizim takıma ters bir oyuncu.Adamlarda o bölgede Ledesma ve Hernanez oynuyor,Cana'da onların arkasını toparlayacak bir isim o sistemde çok başarılı olur.Ama bizde Ledesma ve Hernanez gibi oyuncular olmadığından herkes o oyuncuların görevini Cana'nın yapmasını bekliyor,Cana'da yapamayınca kötü futbolcu oluyor.

ledesma ve hernandes'e gerek yok,iki tane yekta ile oynasın gene cana işini yapar.

benim bi arnavut arkadasim var,milan in cana ya talip oldugunu söyluyor.

arnavut basini yazmis galiba.

Denildigi gibi Lazio 10 milyon veriyorsa satmayan ahmaktır. Yerine Rio Mavuba, Alou Diarra, Mohamed Sissoko gibi ust duzey adamlar alınır. Sissoko anlasamıyor hocasıyla, Diarra para icin gelir, Mavuba biraz zor ama imkansız degil.

Cana 1 m euro etmez. bank asya'da cana gibi topçu çok .(ironi değil,gerçek)

cana 10 milyona gider. yönetim gider 2 milyona bir adam alır. "bu evlat, cana'yı yer bitirir" derler.

keita-pino reloaded.

Geçen sene Cana olsaydı Atletico'yu çok rahat elerdik.

Takımdaki en iyi futbolcu gitmeli

Resmen anadolu kulubunden farksısız elimizdeki tüm iyi oyuncular gidiyor =)

Türk olma işi vardı bence Cana kalmalı

Cana once pas atmayi dahi basaramayan günümüzde hic bir ozeligi olmayan bir oyuncu.Kesinlikle satilmadli

Tabiki 10 - 12 milyon veriliyorsa satılabilir ama 4-5 milyona satımlasın kesinikle çunku bizde iş yapar Cana ama doğru yerde oynatılırsa , 10 - 12 milyona satılırsa yerine daha kaliteli adam alınabilir Sissoko gibi mesela , yeni yönetim bi gelsinde ozaman herşey netleşir , şimdi ben pek transfer göruşulduğunu sanmıyorum.

ufak takim oyuncusu...kapanan takimlarda tas gibi oynar

Sissoko 20-30 milyon euro degerinde. A.Diarra gecenlerde Milana gitmek istiyorum deyince Bordeaux baskani kontratinda madde var, isteyen karsilar alir dedi.

Lazio Hernanese 10 milyon euro verdi. Canaya mümkün degil. Üstelik Tare var, Canayi ikna edebilir. Canayi o da istiyor... Lotito kazilanmaz, kaziklar... Lazio Hernanes ve Ledesmanin yanina, güclü ve tecrübeli bir adam ariyor, stoperde de oynatabilecekleri. Büyük takim oyuncusu degil mi? Yillarca adam Marsilyada oynadi... Lazionun ortasahasinda Ledesma ve Hernanes var... Bizde Sarp, Ayhan ve Baris...Onlarla oynayacak...Zaten yaratici ayaklari var. Bizde yaratici yoktu...

8-10 Milyon Euro diyor. Şaka dimi şaka... :D

aynen ama sunderland de bile oynayamadı...daha doğrsu sattılar

Kaç kere izledin Sunderland'de,Kendi gitmek istedi adam.Ufak takım oyuncusu diyorlar halen, la Marsilya'da bu adam takımı gol rekoru kırarken tek başına direnci tutuyordu. Heves etmesin kimse Cana bu takımda kalacak seneye, o laflar bir bir yenecek.

insallah gider...

6m ucuk bir ücret...

lazio da her kim futbol ile ilgileniyor ise, futbolun f'sinden anlamiyor...

gerci cana catenaccio icin ideal oyuncu..kapan, adami bic ondan sonra plansiz projesiz topu ileri sisir...tam cana ayari futbol tarzi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt