# Lorik Cana | Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Lorik Cana | Lazio

insallah gider...

6m ucuk bir ücret...

lazio da her kim futbol ile ilgileniyor ise, futbolun f'sinden anlamiyor...

gerci cana catenaccio icin ideal oyuncu..kapan, adami bic ondan sonra plansiz projesiz topu ileri sisir...tam cana ayari futbol tarzi

herşeyi sen biliyon anasını satayım, rıdvan ile birlikte gidin söyleyin adamlara bankasyadan 60 tane futbolcu önerin.

herşeyi sen biliyon anasını satayım, rıdvan ile birlikte gidin söyleyin adamlara bankasyadan 60 tane futbolcu önerin.

sen cana hayranisin galiba ??

cana ya sevilir, ya sövülür...öyle bir tarz futbolcu :)

sahsen hic begenmiyorum, tamamen yanlis trasnfer ve 1 gram katkisi olmadi bu sezon

aksini iddia eden ile de tartismam

Lazio gibi iğrenç ve karaktersiz bir takıma gitmesini istemem böyle değerli bir futbolcunun.

Teknik direktörümüz Gerets olursa büyük ihtimal Cana'yı takımda tutarlar. Marsilya'da oynarken hocası Gerets'di. Gerets'in Cana hakkında çok övgü dolu sözleri var.

hep biz mi kazıklanıcaz.birazda başkasını kazıklayalım.artık daha kaliteli oyuncular almalıyız.hiçbir katkısı olmadı takıma,olacağıda yok.

Bu adami satip, sonra da Gerets'i getirirsek cidden yazik olur.

Cana'nın iyi görünmesi için etrafındakilerin de iyi olması lazım. Arkasında iyi bir tandem, önünde de iyi bir ortasaha olursa Cana görevini çok iyi yerine getiririr. Burada böyle bir takım oyuncusunu diğerlerinden ayrı tutup asmak doğru değil bence.

Ancak düşünüyorum, 7.5 mil € civarı bir para da fena değil...

Cana'nın iyi görünmesi için etrafındakilerin de iyi olması lazım. Arkasında iyi bir tandem, önünde de iyi bir ortasaha olursa Cana görevini çok iyi yerine getiririr. Burada böyle bir takım oyuncusunu diğerlerinden ayrı tutup asmak doğru değil bence.

Ancak düşünüyorum, 7.5 mil € civarı bir para da fena değil...

En güzel yorum bu daha ötesi yok.Ama Cana'dan daha iyi bu görevi yerine getirebilecek teknik kapasitesi biraz daha iyi,biraz daha hızlı bir yabancı orada düşünülebilir mi asıl tartışma noktası burada bence.

satın aldığımız parayı veren varsa hemen satılabilir keza ortada cananın acık secik artık düşüşe gecmiş bir futbolcu oldugu gerceği var..

Neyse gençler siz iki hafta sonra gidecek olan yönetimin satmasını umun dua edin, Cana buradan gitmez ki zaten istemiyor.

Giderse iyi olur Cana Marsilya daki Cana değil 2 maçta bir kesin sarı görüyor.

Halil Özer:'Lorik Cana'ya gelen tekliflere kesinlikle inanmıyorum kim alır bu adamı ya'

Twitter

bkz:Futbol cahili

Fenerlidir zaten kendisi, ciddiye almaya gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt