# Lorik Cana | Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Lorik Cana | Lazio

Kalırsa adım gibi eminim müthiş bir sene geçirecek önümüzdeki sezon.

gerets geliyosa mutlaka kalmalı ki gerets de gelecekse şart koşar kesin..ama hala yönetim potansiyeli duruyo orda öylece??

satabilirler adamı??

Cana transferinde sona yaklaşıldı!

İtalyan basını Lazio'nun Cana transferinde sona yaklaştığını ve Arnavut oyuncunun bonservisi için Galatasaray'a 6 milyon euro teklif etmeye hazırlandığını iddia etti.

Serie A ekiplerinden Lazio'nun, Galatasaray'ın Arnavut futbolcusu Lorik Cana'nın transferi için yürütülen görüşmelerde sona yaklaştığı ileri sürüldü.

Il Corriere Dello Sport gazetesi, 27 yaşındaki milli futbolcunun, Lazio'nun gelecek sezon için düşündüğü oyuncuların başında geldiğini ve futbolcu için daha önce önerdiği 4,5 milyon Euro teklifi 6 milyon Euro'ya çıkartmaya hazırlandığını yazdı.

Haberde, Lazio Başkanı Claudio Lotito'nun, Arnavut oyuncuyu orta saha ile savunmada kullanabileceklerini, Cana gibi bir oyuncuya ihtiyaç duyduklarını ifade ettiği belirtildi.

Gazete, Galatasaray'ın oyuncu için 8 milyon Euro civarında bir para istediğini ve transferin sonuçlanması için tarafların görüşmelere devam etmesi gerektiğini de kaydetti.

NTV Spor

6-7-8 hemen satalım. Selçuk Şahin'e bu parayı verelim. Yıllık 2,5-3 milyon verelim. Hemen gelir. Ben de bayram yaparım

polat yönetimi böyle bir hainlik yapmaz, hele gerets dedikoduları duyurulurken.ulan hem arda hem de cana seneye geretsle harikalar yaratırdı.Dokunmayın hiçbirşeye.

Cana = Mustafa Sarp. Abartmıyorum. En azından Mustafa Sarp Rijkaard'ın ilk 10 haftasında hepimizi mest etti. Gol de atıyordu.

Lazio başkanı Claudio Lotito: "Cana'yi transfer etmek istiyoruz. Tecrübesiyle ve fizik gücüyle defansımıza ve orta sahamıza katkısı olur

Merih'e katılıyorum..Gerets gelme ihtimali var..Gerets'inde eski öğrencisi,ozamanlar iyi oynuyordu.Kesnlikle kararları yeni yönetim vermeli..

Arda olayından farklı,Arda sürekli gitmek istiyor..Cana'da kalmak istiyor..Ailesinin ona yakın olduğunu söylüyor..

Baltayı beşiktaş istiyormuş onu satsuınlar..Büyük iyilik yaparlar.

Cana gitmeyeceğini ve kontratını tamamalmak istedğini açıkladığı içni rahatım biraz da gene de polat var işte.

Cana = Mustafa Sarp. Abartmıyorum. En azından Mustafa Sarp Rijkaard'ın ilk 10 haftasında hepimizi mest etti. Gol de atıyordu.

Şunu da ekleyeyim. Gerets gelirse görmek isterim Cana'yı. Ama bu adama 6-7-8 veriyorlarsa hemen satalım. Yerine Türk ve çok daha iyi oyuncular alabiliriz.

Cana'nın liberoda oynadığı kötü maç yok, pas yeteneği de gayet yeterli.Fener maçında uzaktan füzesi gol osla bugün burada putunu yapıp tapardınız.Bu kadar skora bağlı olmayın, kötü geçen sezonun Kazım ile birlikte tek iyi oyuncusu.

Yeni yönetim kararı versin..Onlar satsa bile kızmam..

İyi para hemen satılmalı. 2 metre önündeki adamlara pas atamayan oyuncuların GS da yeri yok.

Cana gitmez, rahat olun. :) Anca yönetim satmak isterse mecburen gider.

simdi satmazsak hic satamayiz...

futbolu ile 1 gram ümit vermedi, zaten 1 gram katkisi da olmadi...

arda'yi satan yönetimi cana'yi 1000000000 kere satmali

Halen pas atamıyyor diyorlar, bu zihniyeti değiştirmedikçe birşey olmaz bizden neyseki gidiyor polat ve onun zihni.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt