# Lorik Cana | Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: SON DAKIKA! "Cana icin Lazio ile gorusmelere baslandi"

renktas kusura bakma ama kendi kendine bir mantik üretmissin sonunada bu mantikla basari falan gelmez diyorsun.

yönetimin 2 ortsahadan fazla almiyacagini nerden biliyorsun ?

Bütün takımın toparlanmayacağı çok açık belli çünkü. Sağ ve sol kanat alacak, santrafor alacaklar. Stoper alacaklar. Kaleci alacaklar. Bunlardan fırsat bulunca, orta sahaya adam alacaklar. Ama benim düşüncem orta sahaya 2'den fazla adamın gelmeyeceği. (Musa Çağıran vs... gibi transferler hariç)

Baros'da olduğu gibi verilecek paraya bağlı olarak satılabilir bence.Yalnız sattığımız adamlardan iyilerini almayacaksak hiç satmayalım tabi. Becerikli gibi görünen bir yönetim var, bunu yapabilirler ama hocanın isteklerine bağlı tabi. Bakalım göreceğiz.

Matuidi Canadan iyi beyler.Sabahki haber doğru olabilir

10 milyondan aşağı satılmasın.Hatta vazgeçtim hiç satılmasın.:asd:

iyi para gelirse gitsin.

Cana Fatih Terim'in 4-3-1-2 sinde 3'lünün ortasındaki kesici adam rolünü çok iyi üstlenebilir, buna lafım yok. Tek şart topu kazandığı zaman en yakınındaki arkadaşına isabetli pas atsın yeter. Adam işte bunu beceremiyor. Bu nedenle Dünya'daki en iyi 10 ön liberodan biri dersek, bu kategoriye Selçuk Şahin'i de eklemeliyiz. Çünkü O da çok iyi kesiyor ama pası arkadaşına atamıyor.

Yahu 10 milyona falan satmamızı beklemiyorsunuz değilmi?Kaça alındı bu adam zaten 5-6 arası bir paraya.Bizde extra bir şey yaptımı değerinin üstüne koyacak.Hayır.Karşındaki alıcıyıda kendi yerine koyun biraz.

Ne kadar maliyetle satılacak ve yerine kim alınacak bunları bilirsek ona göre satabiliriz. :D

Iyi top yapan iki tane on libero alinacak bu sene. Cana bence de gitmeli. Cana buyuk takimlara karsi defansif oyunda kapanmamiz gerektiginde sahaya surmemiz gereken bir oyuncu. Turkiye liginde defansif degil ofansif mentalite ile oynadigimiz icin bize top yapabilen bir oyuncu lazim. Bu sene Avrupada da olamayacagimiza gore bence de gitsin.

Yabancı basında 6M rakamı geçiyordu.

O zaman Pirlo hayırlı olsun diyebilir miyiz?

canayi sattiktan sonra on libero almaya gerek yok, anadolu takimi degiliz biz. fener ya da trebizond oynatmiyor misal

terim bırakmaz diye düsünüyorum hırs mücadele falan da var adamda.

Cana'yı çok sevsem de 5-6 milyona hiç üzülmem.

@Atiila

Cana barca ile bir maçımız olsa ilk 30 dakikada bodoslama girmediği adam kalmaz barcanın ileri uç elemanlarından.Ve muhtemelende kırmızıyı yiyerek takımını ilk yarım saatte 1 kişi eksik bırakır.

kararsizim ne diyim ;)

satsak mi satmasak mi

Kalır kalır, bugün ligtvde haber geçti kalacağı yönünde.O yüzden inanmıyorum.

cana'nın gitmek isteyeceğini zannetmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt