# Lorik Cana | Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: SON DAKIKA! "Cana icin Lazio ile gorusmelere baslandi"

Selçuk-Alper(Yasin)-Kallström

Böylece yabancı kontejanımızı başka mevkilerde kullanabilğiriz..Ardanın durumu bile belli değil. Savunmayada sağlam yabancı lazım..Keşke Hamit gelse;)

Hamit-Selçuk-Kallström

seneye 2 ortaha ile oynayacağımızı düşünüyorum ben 4-4-2de yekta-culio-kallström-selçuk olacağını düşünürsek satın gitsin ama selçuk ve kallström gelmeyecekse kalsın

Arda tamamda cana yetersiz teknik 0 anca güreş,tekwando,aikido vs.Barosda sakat senede maksimum 15 maç oynar onlardada ne kadar motive olabilirse artık

Lazio haberleri uzun zamandır var. Anlaşılan Cana Lazio ile anlaşmış. Bence 8-9 milyon euro alınırsa gönderilebilir. Selçuk-Biglia-Hamit-Kallström tarzı bir orta saha, tartışmalara son verir. Kaldı ki, Kallström ve Biglia sözleşmesinin son senesinde, Selçuk'un ve Hamit'in sözleşmeleri bitti.

Yabancılar ikna edilebilirse Cana'dan gelecek parayla 2 yabancı bonservisi bile alınabilir. İkna edebilmek sıkıntı.

Arda tamamda cana yetersiz teknik 0 anca güreş,tekwando,aikido vs.Barosda sakat senede maksimum 15 maç oynar onlardada ne kadar motive olabilirse artık

Teknik yönü gayet yeterli, iyi bir takımın en önemli elemanı olur.

Nasıl ya daha saniyeler önce Lig tv Hoca kalmasını istiyor kalacak dedi.

Bu Klaström gelecek dimi? Yani neden gelmiyor ki anlamıyorum. İyi de para verirler bizimkiler. Sonuçta BArcelona!da oynamıyosun, altı üstü Lyon. Hala naz yapıyorsa gelmem etmem diye, artık aşık usandırır yani. Kabak tadı olur

gitsin bence,ondan gelecek para ile selcuk,hamit,kalstrom alınır

Canadan gelecek parayla Matuidi,Kallström alınırsa sorun kalmaz

Bu Klaström gelecek dimi? Yani neden gelmiyor ki anlamıyorum. İyi de para verirler bizimkiler. Sonuçta BArcelona!da oynamıyosun, altı üstü Lyon. Hala naz yapıyorsa gelmem etmem diye, artık aşık usandırır yani. Kabak tadı olur

geçen sene de çok uğraşmıştık ama gelmemişti bu sene napıcak bakalım Kallström bey

Satmasınlar.

Cana gelecek 6M civarı para büyük ihtimal Kallström transferine harcanabilir. Tabi Cana giderse;)

canaya 5 den fazla veren olmaz

-------------------------------------

reserved

6m avroya satılabilir.

geçen sene de çok uğraşmıştık ama gelmemişti bu sene napıcak bakalım Kallström bey

Her sene hocam her sene. Neymiş yani bu naz. Gerçi belki adam gelecek, daha transfer sezonu açılmadı ama ben bu ismi duymaktan sıkıldım. Gelsin artık, yada gelmesin. Ama mevzu uzamasın

Hamit-Selcuk-Kalstrom gibi uc tane cift yonlu orta saha anlayisiyla oynayacaksak . Hemen gitsin . Zira bu oyuncularin hic birini yedekleyemez cunku ofansif yonu cok az . Bunun yaninda Cana'yi cok severim Lazio gibi Avrupa'nin orta-ust duzey takimlarinda cok rahat oynayabilecek kalitede .

bende kaptan açıklama yapıldı sandım modlar düzeltsenize şu topiği

Cevap: # Lorik Cana | Transfer Haberleri

hiç düşünmeden satmalıyız. iyi bi takımda iyi bi oyuncu olur hikayelerini bırakın top yapan orta saha lazım bize kasap değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt