Fatih Terim'in aklındaki sisteme göre şekillenmeli geleceği. Ben Cana'yı çok severim, beğenirim, belki de burda onu en fazla savunanlardan birisiyimdir, bilen bilir ama eğer 4-4-2 gibi bir sistemle oynayacaksak ve kendisine bahsedildiği gibi 8-10 milyon euro civarı teklifler varsa satılması gerektiğini düşünüyorum. 4-3-3 için Cana mükemmel bir ön libero. Defansif ve mental özellikleri üst düzeyde. Hücuma katkısı, tekniği gibi yönlerden eleştiriliyor ama bunlar o pozisyon için öncelikli, ön planda olan yani bir anlamda Cana'nın ilk planda sorumlu olduğu özellikler değiller. Ama eğer 4-4-2 oynaycaksak işte o zaman bu eleştirileri kabul edebilirim çünkü Cana dediğim gibi ön libero, orta saha oyuncusu değil, her pozisyonu dışında oynayan oyuncu gibi orada aksayabilir. Gündemdeki isimleri de dikkate alarak 4-4-2'nin göbeğini oyunu tamamiyle iki taraflı oynayan oyunculardan oluşturmamız gerektiğini düşünüyorum, Selçuk-Kallström, Selçuk-Hamit gibi mesela. Cana yedek de oturacak bir oyuncu değil çünkü. Oturur mu oturur, sorun çıkartmaz ama oturmaması gereken bir oyuncu, o lüksümüz yok. Bütün bunları bir varsayım üzerine yazmış olduğumun farkındayım ama dediğim gibi Cana hakkındaki kararı gelecek teknik direktörün aklındaki dizilişe, sisteme, plana göre vermeliyiz.