# Lorik Cana | Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Lorik Cana | Transfer Haberleri

hiç düşünmeden satmalıyız. iyi bi takımda iyi bi oyuncu olur hikayelerini bırakın top yapan orta saha lazım bize kasap değil

kasap dediğin adamın bir tane kasti tekmesini, pisliğni söyle.Ayığtır.Hak yemeyin bari.Kasap Lugano,Bilica gibi adamlardır.

Ya arkadaşlar Cana kötü bir futbolcu değil. Defansta orta saha da her yerde oynadı bu sezon. Takımda bir düzen olmadığı için adamda ne oynayacağını şaşırdı bir çoğu gibi. Hem de kötü bir sezonda takım olarak kötü oynadığımız bir dönemde ne kadar iyi oynayabilirdi ki!!

Zaten sakatlık da geçirdi. Bence Fatih Terim'in savaşçı takımında lider bile olabilir. 10 milyon bile verseler. O paraya onun gibi savaşçı bir adam alabilecek miyiz? Bir düşünün? Bence Fatih Terim varsa o da kalmalı ki Terim sattırmaz zaten...

Adami Türk yapma sansimiz varken niye satalim ?? Ben bunu anlamiyorum. Sonra yine böyle bir tip adam transfer etmeye calisacagiz. Sanki Cana yerine Makoun, Mikel yada Busquets gelse cok farkli oynayacaklar o mevkide.

kasap dediğin adamın bir tane kasti tekmesini, pisliğni söyle.Ayığtır.Hak yemeyin bari.Kasap Lugano,Bilica gibi adamlardır.

ben sadece kesici orta saha istmeiyorum bu yönde ksap dedim çirkeflik vb türü şeyler anlamında söylemedim.

hayrinin de dediği gibi biz artık ön libero ile oynamamlıyız çift yönlü orta saha ile oynamalıyız.

bu yüzden satılması taraftarıyım

ben sadece kesici orta saha istmeiyorum bu yönde ksap dedim çirkeflik vb türü şeyler anlamında söylemedim.

hayrinin de dediği gibi biz artık ön libero ile oynamamlıyız çift yönlü orta saha ile oynamalıyız.

bu yüzden satılması taraftarıyım

Kasap demek o anlama geliyor, dünyada dolu takım var libero ile oynayan, Cana kalacak zaten, boşuna tartışıyoruz.

Fatih Terim'in aklındaki sisteme göre şekillenmeli geleceği. Ben Cana'yı çok severim, beğenirim, belki de burda onu en fazla savunanlardan birisiyimdir, bilen bilir ama eğer 4-4-2 gibi bir sistemle oynayacaksak ve kendisine bahsedildiği gibi 8-10 milyon euro civarı teklifler varsa satılması gerektiğini düşünüyorum. 4-3-3 için Cana mükemmel bir ön libero. Defansif ve mental özellikleri üst düzeyde. Hücuma katkısı, tekniği gibi yönlerden eleştiriliyor ama bunlar o pozisyon için öncelikli, ön planda olan yani bir anlamda Cana'nın ilk planda sorumlu olduğu özellikler değiller. Ama eğer 4-4-2 oynaycaksak işte o zaman bu eleştirileri kabul edebilirim çünkü Cana dediğim gibi ön libero, orta saha oyuncusu değil, her pozisyonu dışında oynayan oyuncu gibi orada aksayabilir. Gündemdeki isimleri de dikkate alarak 4-4-2'nin göbeğini oyunu tamamiyle iki taraflı oynayan oyunculardan oluşturmamız gerektiğini düşünüyorum, Selçuk-Kallström, Selçuk-Hamit gibi mesela. Cana yedek de oturacak bir oyuncu değil çünkü. Oturur mu oturur, sorun çıkartmaz ama oturmaması gereken bir oyuncu, o lüksümüz yok. Bütün bunları bir varsayım üzerine yazmış olduğumun farkındayım ama dediğim gibi Cana hakkındaki kararı gelecek teknik direktörün aklındaki dizilişe, sisteme, plana göre vermeliyiz.

Fatih Terim'in aklındaki sisteme göre şekillenmeli geleceği. Ben Cana'yı çok severim, beğenirim, belki de burda onu en fazla savunanlardan birisiyimdir, bilen bilir ama eğer 4-4-2 gibi bir sistemle oynayacaksak ve kendisine bahsedildiği gibi 8-10 milyon euro civarı teklifler varsa satılması gerektiğini düşünüyorum. 4-3-3 için Cana mükemmel bir ön libero. Defansif ve mental özellikleri üst düzeyde. Hücuma katkısı, tekniği gibi yönlerden eleştiriliyor ama bunlar o pozisyon için öncelikli, ön planda olan yani bir anlamda Cana'nın ilk planda sorumlu olduğu özellikler değiller. Ama eğer 4-4-2 oynaycaksak işte o zaman bu eleştirileri kabul edebilirim çünkü Cana dediğim gibi ön libero, orta saha oyuncusu değil, her pozisyonu dışında oynayan oyuncu gibi orada aksayabilir. Gündemdeki isimleri de dikkate alarak 4-4-2'nin göbeğini oyunu tamamiyle iki taraflı oynayan oyunculardan oluşturmamız gerektiğini düşünüyorum, Selçuk-Kallström, Selçuk-Hamit gibi mesela. Cana yedek de oturacak bir oyuncu değil çünkü. Oturur mu oturur, sorun çıkartmaz ama oturmaması gereken bir oyuncu, o lüksümüz yok. Bütün bunları bir varsayım üzerine yazmış olduğumun farkındayım ama dediğim gibi Cana hakkındaki kararı gelecek teknik direktörün aklındaki dizilişe, sisteme, plana göre vermeliyiz.

Selçuk-Cana

XXXX-XXXX-XXXXX

XXXXX​

Böyle çok iyi oynar

Selçuk-Cana

XXXX-XXXX-XXXXX

XXXXX​

Böyle çok iyi oynar

Olabilir. Dediğim gibi gelecek sezonki dizilişimizi mutlaka göz önünde bulundurmalıyız.

-XXX---XXX-

----Cana----

Burda çok iyi oynayabilirken,

-XXX-----------XXX-

-----Cana--XXX-----

4-4-2'nin göbeğinde sırıtabilir.

Cana bizde oynamasaydı da misal F.Bahçe asla Cana'yı almazdı. Adamlar Christian'ı gonderip, top yapabilen defansif orta saha peşinde. Çok abartılıyor Cana. Marsilya'daki Cana'yı ben çok beğenirdim ama o Marsilya'da kalmış. Cana ancak 3. stoper vari bir onlibero olur. 4-4-2 de yeri zor gozukuyor.

Aldığımız paranın 2 milyon ve daha üstü bir paraya gayet de güzel satılır..

Gitme kal Fatih Hoca'yla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt