# Lorik Cana | Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Lorik Cana | Transfer Haberleri

Haklısınız reisler futboldan biz anlarız zaten. Roma-Lazio istese de bu adamı farketmez beş para etmiyor sonuçta bank asya da dolu var:asd:

evet roma isterse bizler hemen enayi oluyoruz ve romanin istemesi cananin bir b.k oynamadigi bir sezonu silip atiyor.

sarptan farkini cok fazla göremedim ben valla.

kontrolsüz dalmalarini begendiysen lafim yok!

sarptan farkı yoksa yolla da sarp kaptanlık yapsın marsilya'da, sunderland'de, her haltı siz biliyorsunuz zaten.

Lazio, Cana'yı bu yıl kiralayıp 6/ 2012'de bonservisini almak istiyor. Kira için 1.5 , bonservise 3.5 milyon Euro. Son karar Terim'in.

Cana kalacaktır, o paraya havasını alır italyanlar.

sarptan farkı yoksa yolla da sarp kaptanlık yapsın marsilya'da, sunderland'de, her haltı siz biliyorsunuz zaten.

baska yerde messi olmus bana ne. bizde sarptan faydali olamadi gecen sezon. olay bu.

elanodanda 1 sezon daha beklemenin ilac olmayacagini biliyoruz.

bir oyuncu ya uyar ya uymaz. ve cana UUUUYYYYMMMAAAAAAZZZZZ!!!!!!!!!!

topçu değil ya, halı sahada oynatmam

Bu kadroda herkes uyduda canamı uymadı? Biraz mantık gözünüzü seviyim

Hemen verilsin varsa 8-10 milyon euro veren bir kulüp teşekkür plaketiyle birlikte gönderilsin o kulübe.

8-10M veriyorlarsa bence 1 dk bile düşünmeden satınlar :D

Yok artik abartmayin kim verir buna 8 filan .. 5 bile veriliyorsa hemennn

Gökhan, Kallström ve Diego'dan en az ikisi alınacaksa, Cana 6 milyon Euro'ya satılabilir.

Cana satilsin tamam da, 10 milyon euroya yakin teklif geliyorsa. 5-6 milyona "kâr yaptik" demek için satacaksak hiç gerek yok. Sonra yine defansif yönü kuvvetli bir adam arayacagiz, o da 7-8 milyona patlayacak. Kaldi ki Cana-Selçuk-10 numara düzeni ile çok iyi isler yapabiliriz.

koca sezonda tek aklımda kalan macı haginin ilk macı deplasmandaki fb macı oldu, o macta iyiydi, hırslıydı, başkada onunla ilgili ekstra bir şey hatırlamıyorum...

Lazio ile anlasti ,lazio bonservisi taksitle odemek istiyor o sorunda cozulurse ok cana yolcu

Arnavut medyasi %99.9 Cana Lazio'ya transfer oldu, Son Dakika diye gecti.Lazio Galatasaray'a 1.5 mil pesin 3.5 mil ise onumuzdeki yilda odeyecek.

Umarim dogru degildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt